Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Malta Dil Okuluyla İngilizce Öğrenin

Malta dil okuluyla İngilizce öğrenin. İngilizce dünyada kullanılan en yaygın dillerin başında geliyor. Ülkemizde insanlara küçük yaşlardan itibaren eğitim sisteminde İngilizce öğretiliyor fakat ülkenin eğitim sistemi İngilizce öğrenmesi için yeterli değil. Bu yüzden insanların bireysel olarak İngilizce öğrenmeleri gerekiyor.

Malta Dil Okuluyla İngilizce Öğrenin

Ülkemizin güzel insanın İngilizce öğrenirken yaptığı birkaç hata var maalesef ve bu hatalar yüzünden yeni iş fırsatlarını, dünya çapında arkadaş edinmeyi gibi hayatına pozitif etkileyecek adımları yok saymaktadır. Aslında İngilizce öğrenmek sanıldığından daha kolaydır, sadece yapılması gereken yapılan hataların farkına varılması gereklidir.

Malta dil okuluyla İngilizce öğrenin. Bunun için yapmanız gereken lemonacademy.co.uk/yurtdisinda-dil-egitimi/malta-dil-okulu sayfasına giriş yapmak ve datayları okumak. Burada Malta dil okulu fiyatlarını da görebilirsiniz.

İngilizce Öğrenirken Yapılan Hatalar

Genel olarak İngilizce öğrenmeye hevesli kişiler, İngilizce öğrenme serüveninde pek çok hata yapmaktadır. Bu hatalar, öğrenimi zorlaştırabilir. Genel olarak İngilizce öğrenirken yapılan hatalar şu şekildedir:

1-Kelimenin Türkçe Karışlığını Bulmak

Yabancı dillerin en yaygın olanı kullanılan İngilizce konuşurken insanlar kendi ana dilinde olan kelimeyi kafasında kodlamaya çalışıyor. Bu basit hata dünya genelinde olan bir şeydir. İngilizce tahminen 5000 kelimeden oluşmaktadır ve normal bir insan günlük yaşamında maksimum 1000 kelime kullanmaktadır. Türkçe ile İngilizce dilleri birbirine karşı terstir. Doğal olarak Türkçesi iyi olan bir insan bile İngilizce olarak düşünebilmesi zorlaşabilir, özellikle İngilizce konuşma çalışırken. İnsanda genel olarak iki farklı düşünme sistemi vardır.

  • İnsanda olan ilk düşünme sistemi refleks olarak düşünme sistemidir. Düşüncelerin hızlı oluşabilmesi için yaygın olarak kullanılması gerekiyor
  • Diğer bir düşünce sistemi ise “yavaş düşünmek” sistemidir. İnsan beyni yeni bilgiyi işlediği zaman bu sistem devreye girmektedir.

Sonuç olarak İngilizce öğrenirken Türkçe konuşulan yerlerden uzak kalınmalı ve İngilizce konuşulan yerlerde vakit geçirmek tavsiye edilir. İnternet üzerinde İngilizceyi geliştirmek üzerine platformlar, eğitim videoları ve yazılar birçok kaynak var. Sadece keşfedilmeyi bekliyor. Malta dil okulu İngilizce kursu sayesinde minimum hata, maksimum verimlilikle İngilizcenizi geliştirebilirsiniz.

2-Kelimeyi Türkçe Okunuşu ile Okumak

İnsanların genel olarak yaptığı en yaygın hata denebilir. Türkçe ile İngilizcenin farkını yukarıdaki başlıkta farklı olduğunu bir cümlede bahsedilmiştir. Türkçedeki harflerin okunuşu ile İngilizce dilinde olan harflerin okunuşu farklıdır. Bu yüzden İngilizce konuşurken Türkçe dilindeki harflerin okunuşuyla konuşulması İngilizceyi anlaşılmaz hale getiriyor. Örneğin insanların İngilizce konuşurken sayıların Türkçe olarak söylenmesidir

3-Hata Yapma Korkusu

Güzel ülkemizin insanı İngilizce konuşurken hata yapmaktan korkuyor maalesef. Bir işi yaparken ya da herhangi bir yabancı dili öğrenirken hiçbir insan hata yapamadan ilerleyemez. Hatalar ders çıkarmak için vardır.

4-Kelimeler Yerine Gramere Odaklanmak

Okullarda genel olarak İngilizcenin gramer yapısı öğretildiği üzerine insanımız İngilizce konuşamıyor, gramer önemli fakat konuşmak daha önemli. Herhangi bir yabancı dili öğrenirken 4 temel yapıya odaklanılmalıdır. Bu yapılar yabancı dil sınavlarının bölümlerini oluşturuyor. Sınav bölümleri dinleme, okuma, yazı yazma ve konuşma olarak ayrılıyor. Karşınıza yurt dışında iş fırsatı çıktığı vakit görüşmelerde gramer yetmeyeceği üzerine özellikle akıcı şekilde konuşmaya çok çalışın.

Malta Dil Okuluyla Nasıl İngilizce Öğrenilir?

Peki Malta dil okuluyla nasıl İngilizce öğrenilir? İlgili detaylar lemonacademy.co.uk/yurtdisinda-dil-egitimi/malta-dil-okulu sayfasında yer alıyor. Lemon Academy, Malta dil okulları fiyatları son derece uygun. Size özel eğitim programını seçerek sizler de Malta’da İngilizce eğitimi alabilirsiniz. Malta dil okuluyla İngilizce öğrenin. Bu konuda güvenle Lemon Academyi tercih edin. Bilginize bilgi katın ve hedeflerinize adım adım ilerleyin.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila