Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ak Parti Uşak İl Başkanı açıkladı: Ak Parti Uşak'ta 50 bin üyeye ulaştı

Ak Parti İl Başkanı Fahrettin Tuğrul 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle gazetecilerle bir araya geldi.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz gün 10 ocak çalışan Gazeteciler günü idi ve bu sebeple şehir protokolü ve siyaseti bir dizi etkinlik ile çalışan gazeteciler ile bir araya gelip sorunlarını dinledi. Uşak siyasetinin efendi ve temiz yüzü olarak anılan Ak Parti Uşak İl Başkanıı Fahrettin Tuğrul'da basın ile bir araya geldi. Basını neredeyse gayrisiz bir araya getiren ve akşam yemeği ikramının ardından tek tek sorunlarını dinleyerek notlar aldı ve çözüm önerilerini söyledi. Uşak Atapark kafeteryada gerçekleşen akşam yemeğinde Tuğrul'a Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bayar, Kadın Kolları Başkanı Hilal Sabancı hanımefendi ve Gençlik Kolları Başkan vekili eşlik etti. Ayrıca Avukat Hamdi Çağrı Koca ile beraberinde bazı il başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu akşam yemeği organizasyonuna çok sayıda gazeteci ve basın çalışanı eşlik etti. Basının İl Başkanına ilgisi gözlerden kaçmaz iken soru cevaba geçmeden kısa bir nezaket konuşması yapan İl Başkanı fahrettin Tuğrul öncelikle basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığının da sorunlarının da farkında olduklarını söylediği konuşmasında şehir çapında teşkilat olarak yaptıkları çalışamalara dair bilgiler de verdi.

Ak Parti Uşak İl Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın nezaretinde başlayan ve devam eden üye kampanyalarına halkın ilgisinden duydukları memnuniyeti beliten Tuğrul Uşak'ta 50 Bin üyeyi geçtiklerini de kaydetti. Muhalefete sık sık yüklenen Tuğrul ayrıca gerek Berat Albayrak'ın önderliğinde gerekse kamusal alanda yapılan savunma sanayisi hamlelerinden de bahsetti. Vecihi Hürkuş'un düne değin Yeşilçamlardaki filmlerin de etkisiyle dalga geçilecek bir kimse gibi lanse edilirken bu gün örnek şahsiyet olarak izinde yüründüğünü ve hava savunma sanayyinde çok önemli ve stratejik hamleler gerçekleştirildiğini belirten İL Başkanı daha sonra sözü altılı masaya getirerek, 6'lı masaya da ağır eleştirilerle yüklendi. Tuğrul gazetecilere katılımları sebebiyle teşekkür ederek sözlerini noktaladı ve daha sonra soru cevap kısmına geçildi.

Yorumlar

Komedi 2 Yıl Önce

Neyini anlatıyor acaba Kızılelmanin ve ne derece biliyor dinlemek isterim

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?