Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Bosch Çamaşır Makinesi Tamburu Çok Fazla Ses Yapıyor? Ne Yapmalıyım?

Çamaşırları en uygun koşullarda ve çok daha tasarruflu şekilde yıkamaya yardımcı olan makineler, her evin en temel gereksinimleri arasında yer almaktadır. Bu alandaki teknolojik yenilikleriyle dikkat çeken Bosch’un çamaşır makineleriyse hem kalite hem de fonksiyon bakımından bu standartları daha da ileriye taşıyor. Ancak Bosch markalı olsa da bir çamaşır makinesinden tamburun çok fazla ses yapması yönünde şikayetler yoğun şekilde görülebiliyor. Çekmeköy Bosch Servisi uzman teknikerleri ise bu konuda tüketicileri uyarıyor.

Bosch Çamaşır Makinesi Tamburu Neden Çok Ses Yapar?

Bosch markalı çamaşır makinesinin tamburunun aşırı ses yapmaya başlamasının altında yatan birden fazla neden söz konusu olabilir. Normal çalışması sırasında çıkardığından farklı seviyede ses çıkartması, Üsküdar Bosch Servisi uzman teknikerlerine göre makinede bir sorun olduğuna işaret etmektedir.

Çamaşır makinesinin en temel fonksiyonunu yerine getiren temel bileşenlerden tamburda sorunlar, diğer kısımlardakine göre çok daha sık görüşmektedir. Çamaşır makinesinin tamburu dönüş sırasında çok fazla ses çıkartıyor ise bunun en temel nedenlerinden biri makinenin arka kısmındaki taşıma cıvatalarının yerinden çıkartılmamış olması olarak karşılaşılıyor.

Nakliye sürecinde kolaylık sağlayan taşıma cıvataları yerinden çıkartılmamış ise tambur hızla dönerken, fazla ses çıkmasına neden olur. Böyle bir durumda cıvatalar çıkartılarak, yerlerine Bosch yetkili personellerince verilen tapaların yerleştirilmesi gerekir.

Bir diğer ihtimal ise çamaşır makinesinin düz zeminde bulunmuyor olmasıdır. Düz zeminde olmaması, makinenin tamburunun dönüşte çevresine sürmesine/çarpmasına neden olur. Bu durumda Bosch çamaşır makinesinin ayarlanabilir ayaklarını zemine uygun şekilde düzenleyerek, düz durmasını sağlamalısınız. Bu şekilde aşırı ses gelmesi sorunundan kurtulabilirsiniz.

Çamaşır makinesinin çalışması için Bosch tarafından belirtilen kapasiteden fazla çamaşır yüklemiş olmakta bu sorunun çıkmasına neden olur. Bu durumda fazla sesli çalışmanın önüne geçebilmek için sadece Bosch çamaşır makinesi modelinin belirlenen kapasitesine uygun miktarda kalacak kadar çamaşır çıkartılması yeterlidir.

Bosch markalı çamaşır makinesinde tüm bu müdahalelere rağmen bir sonuç alamıyorsanız ise kesin ve kaliteli çözüm için Maltepe Bosch Servisi hizmetlerine başvurabilirsiniz. Uzman teknikerler, tamburdaki fiziksel ve teknik sorunları kısa sürede belirleyerek, gerekli olan müdahaleleri yerine getirir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?