Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşakta yeni bir intihar vakası daha. Bu giderek artan intiharların sebebi ne?

Bildiğiniz üzere şehrimizde intihar vakaları geçmiş yıllara oranla hayli arttı. Özellikle dağılmış ailelerinin çocukları ve uyuşturucunun pençesine düşmüş gençlerimiz arasında intihar eğiliminin arttığını görüyor ve gözlemliyoruz. Bugün de Uşak'ta bir intihar vakası meydana geldi. Bu sefer genç de değil üstelik ve uyuşturucu tacirlerinin pençesine düşmüş birisi de değil intihar eden. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Akdoğan isimli vatandaş; kardeşinin dükkânının önüne geliyor ve silahı başına dayayarak ateşlemek suretiyle intihara teşebbüs ediyor. Olaya şahit olanlar derhal 112'yi ve 155i arayarak hem sağlık görevlilerini hem de emniyeti haberdar ediyor. Kısa süre içinde olay mahalline gelen sağlık ekipleri hemen müdahale edip hastayı Uşak Devlet hastanesine götürüyor. Yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine alındığı ve halen hayati tehlikesinin devam edip yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği bilgisine erişildi.

Artan intihar vakaları ise hayli düşündürücü ve yetkililerin bir an önce çare bulup insanlarımızın yaşama sevincini yitirmesinin önlemesi ve de bu eğilimdeki insanlarımızın topluca yaygın ve örgün medya da kullanılarak rehabilite edilmesi gerektiği yönünde halkta beklenti oluşmuş durumda pek karşılığını bulamasa da. Bu üzücü vaka da payı olmasa da çoğunlukla uzun süren geçim sıkıntısı ve sentetik uyuşturucunun payının büyük olduğu halk arasında konuşulmakta. Yetkililerin dikkatini çekmesi için daha kaç can yitirilmeli? Ve daha kaç can kendi yaşamına göz göre göre son vermeli ki topyekûn bir çalışma ve efor ile beraber müdahale edilsin. Uşak Haber Merkezi ekibi olarak intihar eden vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz, umarız yaşama devam etme fırsatını Allah ona sunar ve dileriz daha uzun yıllar yaşar içimizde sapasağlam...

Yorumlar

Haydar Yıldırım 2 Yıl Önce

Geçmiş olsun temennisiyle ,hayata tekrar dönmesini dilerim. Topluca ülkemizin büyük sorunu intihar eylemleri. Neden tek değil. Sorunlar çok.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?