Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine erişmek için bize oy verip önümüzü açın

Bildiğiniz üzere CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu Uşak'a geldi. Kent siyasi tarihinin hiç kuşkusuz en çok ilgi gören mitinglerinden biri gerçekleşmiş oldu. CHP Uşak Örgütü miting için vakit olmadığı gerekçesiyle Kemal Kılıçdaroğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu Uşak'ta bir dizi program ile konuk etmek istemiş nitekim ilkinde 24 Nisan tarihi miting olarak ilan edilmemişti. Ancak partililerin ve vatandaşın yoğun ilgi göstereceğinin anlaşılması üzerine programı mitinge dönüştürdüler. Atatürk Anıtı Meydanındaki miting programına 10 Binden fazla insan katılım sağlayarak şehir meydanında yoğun bir coşku yaşanmasına vesile oldu.

Miting esnasında sırasıyla Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ardından da Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmalar yaptı. Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Kılıçdaroğlu katılımcılara projelerinden bahsederken Kurban Bayramında emekliye ikramiye gibi müjdeler de verdi. Miting alanına gelmek isteyip katılımlarına izin verilmeyen taşeron işçilerine hitaben merak etmeyin hepinizi kadroya alacağım diye seslenirken O beşli çetenin kaçırdığı bütün paraları getireceğim. Emeklinin, işçinin, sanayicinin kim alın teri döküyorsa ona her türlü desteği vereceğim dedi. Sığınmacı sorununa da değinen Kılıçdaroğlu Esad ile bir an evvel görüşüp geri dönüşlerini hızlandıracaklarının sözünü verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı olarak Ak sarayı değil Çankaya Köşkünü kullanacağını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu Bay Kemal'in saray merakı yok. Bay Kemal gidecek, Çankaya Köşkü'nde oturacak. Yani Mustafa Kemal'in koltuğuna gideceğiz ve Mustafa Kemal'in ideallerini gerçekleştirmek için çalışacağız dedi. Süleyman Şah türbesini geri yerine getireceklerinin sözünü de veren Kılıçdaroğlu tank palet fabrikasını da geri alıp şerefli Türk Ordusuna teslim edeceğini müjdeledi. Kendilerine milliyetçilik dersi vermeye kalkışanlar olduğundan bahseden Kılıçdaroğlu iki kırmızı çizgilerinin olduğunu birisinin bayrak diğerinin vatan sevgisi olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun; Atatürk'ün hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık (muasır medeniyet) hedefine erişmek için sandığa gelin bize oy verin ve yolumuzu açın yeter dediği konuşmasında sık sık kuvva i milliye vurgusu yaptığı da gözlemlendi. Kuvvai Milliye şehri Uşak'ta kendisini karşılayan kalabalıktan ve miting alanında olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasını tamamlayan Kemal Kılıçdaoğlu ben olmayacağım biz olacağız hepimiz bir kemal olacağız diyerek birlik çağrısı ve vurgusu yaptı. Coşkulu kalabalık konuşmaların ardından alanı boşalttı ve miting olaysız bir şekilde sona erdi.

Yorumlar

Yıldız 2 Yıl Önce

Düne kadar söylemedik lâf bırakmadınız şimdi neyin yalakalığı ha dur seçilme ümidin den nemalanma yalakalığı

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?