Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP'nin Derbent ziyareti gövde gösterisine dönüştü.

Bildiğiniz üzere partiler seçim çalışmalarını yer yer şehir merkezinde, yer yer köylerde sürdürüyor. Bu bağlamda Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları da çalınmadık kapı, sıkılmadık el, gidilmedik köy bırakmayacağız sloganı ile yola çıktı ve gerçekten de çok hummalı bir seçim çalışması ortaya koydular.

Bu ziyaretler bağlamında CHP nin geçen akşamki duraklarından birisi de Banaz sınırında bulunan Derbent köyü idi. Köylünün büyük ilgisi ile karşılaşan CHP heyeti durumdan oldukça memnun olmuşlardı tabi. İl Başkanı Koray Akgün ve beraberinde milletvekili adayları Ali Karaoba, Ismet Akın ve Sevinç Yazgan'ın katıldığı programda adaylar ateşli konuşmalar da yaparak Derbent köyünde bir coşku yaşanmasına da vesile oldular. Nitekim ziyarete dair fotoğrafları da kendi özel facebook hesabında paylaşan CHP 1. Sıra milletvekili adayı Ali Karaoba "miting değil Derbent köyü seçim çalışması. İlk balkon konuşmamızı yaptık " şeklinde esprili bir paylaşım ile beraber ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmiş oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?