Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP'de Kayseri il başkanı görevden alındı. Kulislere göre Uşak il başkanı da topun ağzında.

Uşak Haber Merkezi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Erkan Çuhadar'ın CHP genel merkez kulislerini ele aldığı işte o bahse konu paylaşımı;

CHP genel merkezi kulislerin de bazı illerde genel merkezin görevden alma yönünde tasarrufta bulunacağı hatta Kayseri il başkanının görevden alındığı yerine başka bir ismin il başkanı olarak atandığı yönünde bilgiler dolaşıyor kulislerde ve yine kulislerde bir çok il örgütü için de genel merkezin benzer tasarrufta bulunabileceği konuşuluyor. Olması gereken de bu zaten bir çok ilde örgütler sadece parti içi siyasete ve kendi makam hesaplarına endeksli çalıştı ve bir çok ilde muhalefet dahi yapmadı il başkanları ve örgütler. İktidarla iyi geçinip işlerine bakma cihetine gittiler hep.

Genel başkanlık için de durum aynı kim genel başkan olursa ben vekil olurum veya makam kapar veya kaptığım makam da nasıl kalırım? Hesapları partinin çıkarlarından üstün ve öncelikli tutuldu. Ne idealistlik kaldı ne de inanç? Ahlak ölçü ilke etik nezaket bunları zaten hic görmedik şahsen Uşak'ta. Mesela Özkan Yalım'ın umuru bile olmadi örgüt yada CHP ye oy ve destek veren Uşak'lılar o Faik Öztırak'a yatırım yaptı o refere olursa vekil olurum sandı Ali Karaobanın da keza cok umurunda değildi örgüt yöneticileri veya üyeler o da sadece Oğuz Kağan Salıcı'yı kendisinin milletvekili yapılmasına ikna etmeye çalıştı. Ama bu sefer halk dağıldı da üye de kalmadı hatta Uşak il başkanı Koray Akgün yönetimini bile toparlayamaz hale geldi duyduğuma göre.

Yorumlar

YILDIZ 1 Yıl Önce

özkan yalım şu reklamını kaldırsa artık chp Uşak milletvekili değil uyansın hazmetsin keza öyle yazdırmış bunlarda koltuktan gitmiyorları pekistiriyor adeta

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?