Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Siyaset sahnesine nihayet hem bir yeni yüz girdi hem de ilk defa bir siyasetçi hesap sormaya geliyorum dedi

Bildiğiniz üzere bütün siyasi partiler de aday adaylığı süreci başladı ve partiler müracaatları kabul ediyor. Milliyetçi Hareket Partisinde de yine bütün partiler de olduğu gibi aday adaylığı süreci yaşanıyor ve bu gün ilk resmi aday adayı müracaatı gerçekleşti MHP'de. Halen Toki Şefkat İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü vazifesini ifa ederken istifa verip MHP'den belediye başkanlığına aday adaylığı müracaatında bulunan İsmail Gündüz Genel Merkez önünden verdiği fotoğrafı "kul hakkı yiyenler göreceksiniz", "projeler konuşulacak" ve "Uşak Hakettiği lige" gibi etiketler ile kendi özel sosyal medya hesabından paylaştı. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan aday adayı arkadaşımız İsmail Gündüz'ün kısa özgeçmişi ile beraber haberimize konu paylaşımını da haberleştirerek henüz ilan etmediği aday adaylığını da duyurmuş olalım takipçilerimize dedik ve Uşak Haber Merkezi ekibi olarak hayırlı olsun diyoruz kendisine ve MHP Camiasına..

İsmail Gündüz kimdir?

1974 Malatya Battalgazi doğumluyum. Orta ve yüksek öğrenim süreçlerinde Ülkü Ocaklarımızda, kamu çalışanları vakıflarımızın etkinliklerinde sürekli yer aldım. 1994 yerel seçimlerinde Kastamonu belediyesinin kazanılması süreçlerinde Ülkü Ocakları ekibi içinde aktif rol aldım.

İlk ve orta öğretim hayatımı tamamladıktan sonra 1992 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesine girdim. 2008 yılında ise Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve denetimi alanında Yüksek Lisans eğitimi aldım. 1996 yılında Uşak iline atandım. Banaz Ovacık köyü, Çamsu köyü görevlerinden sonra Banaz öğretmenevi müdürlüğü, Banaz Şehitler ilköğretim okulu sonrası Uşak merkez Hasibe ve Mazhar Gürbüz ve buradan sonra da siyasi süreç itibari ile ayrıldığım 1 Aralık 2023 tarihine kadar da Şefkat ilkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevlerini yürütmekteyim.  28 yıldır Uşak ilinde ikamet etmekteyim.

Kurulduğu günden beri kesintisiz Kamu-Sen üyesiyim ve il-ilçe yönetiminde aktif görevler aldım. 2015-2021 İlksan il delegesi seçildim, 2021 seçimlerinde tekrar il temsilciliği seçimini rakip sendikaların kat kat fazla üye sayısına sahip olmalarına rağmen Türk Eğitim-Sen adına kazandım.

1996 yılından beri de kısa bir öğretmenlik tecrübesinden sonra 25 yıldır müdür yardımcılığı, öğretmenevi müdürlüğü ve okul müdürlüğü görevlerini sürdürmekteyim. 2006 yılında uzman, 2023 yılında başöğretmen oldum. Yöneticilik görevlerim gereği mali sistem, proje yazma ve yönetme, evre ve şehircilik mevzuatı, bütçe planlama gibi konularda birikim ve eğitimlerim bulunmaktadır. Büyük ve etkin okullarda çalıştım ve süreç içerisinde binlerce öğrencim, velim oldu ve bugün çoğu seçmen birçok öğrencim bulunmaktadır.

2008 yılında Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tezli yüksek lisansımı yaptım. Eğitim binalarının tasarımı konulu tezimi 2011 yılında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilen 30 ülkenin katıldığı uluslararası eğitim kongresinde akademisyenler içerisinde tek eğitimci olarak sundum.

Avrupa Birliği projeleri konusunda eğitimler alıp, Portekiz, İtalya, Letonya, Macaristan, Azerbaycan'da birçok proje yürüttüm. 20 yakın Avrupa ülkesi ile eTwinning projeler yürüttüm. Türk Ulusal Ajansı tarafından 3 defa ulusal 2 defa Avrupa kalite etiketleri alan projelerin koordinatörlüğünü yaptım.

Azerbaycan ile uluslararası kardeş okul projesi yazıp, bu kapsamda çalışmalar yapıp, İsmayıllı Rayonuna bağlı okullardaki öğretmenlere Türk eğitim sistemi ve Azerbaycan'ın eTwinning sürecine entegre olması konularında seminerler verdim.

Yürüttüğüm yüksek bütçeli ve geniş katılımlı projeler nedeni ile sıkça üst protokol karşısında sunumlar yaptım, öğretmen eğitimlerinde etkili oldum görevler aldım.

Partimin ve teşkilatlarımızın yerel yönetimlerde başarısı için ve çok aday adayı ile güçlü bir giriş yapmak adına sürece katıldım, adaylık nasip olursa da üç hilal belediyeciliğini ilime kazandırma çabası ile nefer olmak adına, aday olamama durumda da partimin adayının arkasında üç hilali Uşak'a dikmek için çalışmaya talibim.

Proje fikir temelli olarak;

Uşak alt yapısı,

trafik sorunu,

stratejik konumu gereği alamadığı avantajlar, 

doğal, kültürel, turistik, sportif, sanatsal alanlardaki ciddi düzeyde plansızlıklar ve  sorunlar.

Üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar,

Belediye kaynaklarının israfı,  belirli odaklara peş keş çekilmesi

Suni Ferdi zenginleşme karşılığı şehrin çevre illere göre fakirleşmesi,

Liyakatsiz yönetim tarzı,

Genç işsizlik,

Şehir planlaması,

Okul planlaması,

Yerel esnafın korunması,

Uşak lisesi,

Temel başlıklı projeler ile hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz.

Yorumlar

Bir öğretmen 12 Ay Önce

Bir öğretmen olarak İsmail hocamızın okullarına nasıl sihirli dokunuşlar yaptığını, o okulu nasıl değiştirdiğini yakınen biliyoruz. Okullarda böyle güzel işler yapan adam, İlimizi de çiçek gibi yapacaktır. Buna inancımız tam...

Eğitimci 12 Ay Önce

İsmail hocamızı yıllardır tanırım. Kaç çocuğun hayatına dokunduğunu bilirim, işini ne kadar severek yaptığını, vizyonunu umarım halkımızda görmek ve yaşamak şansına sahip olur. Biz inanıyoruz.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?