Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

4 Mevsim Gardrobun Favorisi: Trençkot

Sezonun zamansız parçası dendiğinde akla gelen trençkotlar hem zarif hem de konforlu bir deneyim yaşatıyor. Birden çok renk seçeneği ile kolaylıkla üretilebilen trençkot modelleri rengi değişse de hammadde hep aynı kalıyor. Yaz sezonuna daha iyi bir giriş yapabilmek için ince kumaştan hazırlanmış rahat nefes alabilen yazlık trençkot modelleri daha çok ilgi görüyor. Her tarza uygun şık, modern ve havalı trençkotlar uzun veya kısa modelleri ile tercih ediliyor. Sonbahar-kış sezonunda daha çok öne çıkarılan süet trençkot modelleri yazın yerini rahat nefes alabilen pamuklu ince kumaşlı modellere bırakıyor.

Trençkot ile Kışlık Kombinler

Trençkot üretilirken serin havalara uyum sağlayabilmesi için özel bir tasarım uygulanır. İçerisine özel hazırlanan astar alanı ısı yalıtımı sağlar. Sıcak ve soğuk dengesini sağlamayı mümkün hale getiriyor. Trençkot modelleri kombinlenirken bireysel zevke bakılarak birden çok kıyafetle aynı anda kullanılabiliyor. Beyaz bir bluz ya da mavi bir kot pantolonla beraber kombinlenebileceği gibi mini etekle kombinlemek isteyenlerde bulunabiliyor.

Klasik tarzdan hoşlananlar için siyah bir pantolon, spor merakını öne çıkaracak şık bir şapka ya da fular ile birlikte kombinlenebilir. Kazak veya gömlekle beraber kombinlenebilen trençkot için

keten, deri ya da pamuklu kumaştan üretilen trençkot kolaylıkla şekil alabilir. Uzun vadede yıllarca kullanılabilen kaliteli kumaş yapısı ile vücudun daha rahat ve esnek hareket edebilmesini sağlıyor.

Yaz Sezonuna Uygun Trençkot Modelleri

Sokak modasının kalbi salaş rahat kesim trençkot modelleri istenen vücut ölçüsüne göre hazırlanabiliyor. Yaz sezonunda daha çok ince trençkot modelleri tercih ediliyor. Fermuarlı veya kemerli boyu ayarlanabilen modeller bol kalıp olarak tercih ediliyor.

Kazakla birlikte kombinlemek istendiğinde daha çok kahverengi ve lacivert gibi koyu mono yaka trençkot modelleri öne çıkıyor. Erkeklerin vazgeçilmezi İngiliz yaka düğmeli trençkot modelleri daha özgür ve dışavurumcu bir tarz yakalayabilmeyi sağlıyor.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila