Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu artık Ankara'da gazetecilik faaliyetleri yürütecek.

Uşak Haber Merkezi kurucusu ve eski editörü Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu Ankara planını devreye koyduğunu duyurdu ve planı yine sitemiz eski editörlerinden ve Keçiören'deki gazetenin genel yayın yönetmenliğini ve keciorenhabermerkezi.com  un da editörlüğünü üstlenen Gazeteci Mustafa Yüce'nin hazırlayıp sunduğu "Keçiören'e Yüce' den Bakış" programında anlattı. Bildiğiniz üzere köşe yazarımız da olan Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu geçtiğimiz günlerde Ankara'ya yerleşmiş ve bundan böyle Ankara'da yaşama kararı verdiğini kendi Facebook hesabından duyurmuştu. Uşak Haber merkezi ile köşe yazarı olmak dışında hiç bir bağlantısının kalmadığını da bahse konu paylaşımların da belirten Çavuşoğlu Keçiören Esertepe mevkiinden ev de tutmuştu ikamet için.

Çavuşoğlu çok kısa sürede bağlantı ve temasları gerçekleştirdikten sonra derhal kadrosunu da sitesini de kurarak start verdi ki yerel seçimler sırasında Keçiören in ilgisini çekmekte zorlanmasin hazır ekip. Gerçi şimdi 80 binin üzerinde takipçisi olan Uşak Haber Merkezi sayfasını da sıfırdan kurup bu noktalara getirdik ve daha hiç seçim yaşamadan halkın neredeyse tamamının ilgisine girmiştik. Etimesgut ilçesinde Eryaman semtinde bulunan Haber merkezi ofisinde henüz kurulan ve bugün yayın hayatına başlayan keçiören Haber Merkezi'ne ilk röportajını veren Çavuşoğlu niçin Ankaraya yerleştiklerini ve niçin Keçiören Haber Merkezi'ni kurduklarını anlattı. Asıl amacın hem bütün Ankara da hem de Ulusal çapta yani ülke çapında gazetecilik faaliyetleri yürütmek ve ülke siyasetine etki edip kendi düşünce ve fikirlerini halka da mal etmek olduğunu konuşmasında özetleyen Çavuşoğlu ve Yüce birlikte yaşadıkları ülkemiz adına umut veren gelişmeleri de aktardı.

Bizler de Uşak Haber Merkezi ekibi olarak vefamız gereği omuz olmak ve Uşak kamuoyunu da neredeyse bütün şehrin tanıdığı ve her çevrede şehir çapında saygınlığı olan şehrin siyaseti dışında sanatına kültürüne sporuna sosyal yaşamına hatta belki biraz edebiyatına katkıları olan şehrin bir değeri olarak tanıdığımız ve samimiyetine kefil olduğumuz arkadaşımızla alakalı gelişmelere dair bilgilendirelim istedik. Uşak Haber merkez ekibi olarak başarılar diliyoruz Keçiören haber merkezine. Bir kuvva-i milliye ocağından bizzat Atatürk'ün kuva-i milliye ocağı kurup milli mücadeleyi verdiği Keçiören'deki başka bir kuvva-i milliye ocağına destek atmış olmak onur ve mutluluk verici oldu. Tekrar hayırlı başarılar diliyoruz. Uşak Haber Merkezi ekibi adına genel yayın yönetmeni Gazeteci Ramazan Yıldız.

İşte bahse konu röportaj haber.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?