Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

CHP'nin tanınmış simalarından il genel meclisi üyesi Ömür Önlü en mutlu gününde acı haberi de aldı

Cumhuriyet halk partisinde uzun zamandır siyaset yapan ve son dönemlerde gelen il yönetimlerinin hepsinde yönetim kurulu üyesi ve il başkan yardımcılığı görevi yürüten CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba ile de özel yakınlığıyla bilinen ve bununla beraber Uşak haber merkezi ekibinin de çok sevdiği siyasetçi Ömür Önlü bildiğiniz üzere CHP il genel meclisi üyesi 3.sıra adayı olarak seçimlere katılmıştı. Seçimin sonucu açıklanıp seçimi kazandığını öğrendiği dakikalarda dayısı asker emeklisi ...  Eksenin vefat haberini aldı. CHP nin sevilen ismi Önlü; sevincini buruk yaşarken, herkesin seçim zaferi kutlamalarına dair paylaşımlar yaptığı bir zaman diliminde vefat haberini ve duyduğu üzüntüyü paylaştı kendi özel sosyal medya hesabından.

Yaşı hayli ilerlemiş olmasına rağmen bir hastalığı olmadığı ve ölümünün ani olduğu öğrenilen ... Eksen ayrıca Uşak haber merkezi ekibinin hepsinin de yakından tanıdığı gurbetçi Hatice Demir 'in de babası idi. Uşak haber merkezi ekibinin de eksiksiz katılmayı planladığı cenaze töreni ıkındı namazına müteakip ... köyünde gerçekleşecek ve yine ... koyu mezarlığına defnedilecek naaşı. Allahtan rahmet diliyoruz merhuma ve başta Ömür Önlü ağabeyimiz ve merhumun kizlari olmak üzere bütün yakınlarına ve dostlarına baş sağlığı diliyoruz.  Belki de hayatının en mutlu günlerinden birinde bu acı haberi alan CHP il genel meclisi üyesi Ömür Önlü ağabeyimiz başta olmak üzere bütün yakınlarına sabırlar ve metanet diliyoruz. 

Işte CHP Uşak il genel meclisi üyesi Ömür Önlü'nün sosyal medyadaki paylaşımı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?