Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ali Karaoba bu şehrin bir değeridir ve biz eminiz partisine de şehrimize de değer katmıştır, linç ettirmez CHP'li onu kimseye

Meydanın gündemine pek girmese de dem dem sosyal medya da dem demse kulislerde ve lobi faaliyetlerinde CHP'nin iki güçlü aktörü karşı karşıya getirilmek isteniyor adeta. Her iki ismin çevresinden de maalesef birbiri aleyhine dedikodular zuhur ediyor. Bırakın ekibindeki tanıdığımız gerçek CHP'lilere Yalım'a bizim bile tarafsız gazeteciler olarak yakıştıramayacağımız ortaklık isnatlarından tutun da AKP'nin bile kovduğu artık psikologların bile umutsuz vaka diyerek ilgiyi kestiği isimlerin yeniden hırsızlık şebekesine kurmasına göz yumulabileceğine varıncaya değin neler konuşuldu neler Yalım hakkında? Alakası ilgisi olmayan ne dedikodular üretildi tamamına yakını acımasız komplo teorisi. Karaoba hakkında da yine epey tezvirat dolaştı CHP Siyasetinin kulislerinde bu süreçte. Zarar vermemek adına hiç gündem etmemiştik ama o kadar ayyuka çıktı ki Ali Karaoba ile Yalım'ın şahsında partiyi bölme bir olmasını önleme ve yıpratma girişimleri sonunda Karaoba patladı biz de artık gerisini getirmek durumunda kaldık.

1 Mayıs İşçi Bayramı sırasındaki gösteriler esnasında CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'ın konuşmak üzere çağrılırken CHP Uşak İl Başkanı ve Milletvekili ki iki makam da siyaset protokolü gereğince belediye başkanının üstündedir iki ismin de kürsüye nezaketen davet edilmemiş olması affedilebilir gibi değil. Protokol kurallarını alt üst ederek siyasileri karşı karşıya getireceğini bile bile bu hamleyi yapanlar Yalım'a da kötülük ediyor nihayetinde Karaoba'ya da tabi en çok CHP'ye ve kurumsal kimliğine. Ali Karaoba hakkını aramadan nezaketen sussa idi hakkına ve kendisine haksızlık etmiş olacağı gibi belki de bu türden protokol krizleri üzerinden siyasi suikastları olağanlaştırmış olacaktı. Bu yüzden neresinden bakarsanız bakın tepki vermeliydi kendi hakkını arayamayan il başkanının hakkını arayamayan milletin hakkını Uşak halkının hakkını veya partilisinin hakkını nasıl arasın derdik sonra iyi etmiş hakkını aramakla.

Keza yaptığı konuşma da da haksız hiç bir şey yok yalaka kelimesi dışında belki haklı ilken haksız duruma düşürecek laf etmişsin denebilir ama bu sadece kendisi milletvekili olduğu için ve söz uluorta kamera önünde söylendiği için. Yoksa hakarete de sayılmayabilir yapılan belki ve kırılmakta da kızmakta da haklı. Yalaka yerine sizler işçisiniz güçlünün yanında durup güçsüz gördüğünüzü ezmeye kalkarsanız el içinde olmaz deseymiş mesela veya mesela siyasi suikast girişimlerine alet etmeyin sendikanızı ve emekçilerin bayramını deseymiş iyiymiş ki bu davranışları yapanların bir menfaatleri için böyle davrandığı aşikar.

Sevelim sevmeyelim Milletvekili de CHP Uşak İl başkanı Sevinç Yazgan ve merkez ilçe başkanı Uğur Dümen'de yine belediye başkanı Özkan Yalım'da CHP'nin bir değeridir ve ötekisi olmayan anlayışla herkesi kucaklaması gerekenlerin birbirini ötekileştirmesi doğru değildir. Belediye başkanı ile il ilçe başkanı ve milletvekilini bir edebilirsek daha icracı hale getirebiliriz kurumlarımızı ve bir edebilirsek milletin güvenini sağlayıp, milleti de bir edebiliriz plan projelerimize ki milletvekilliği de belediye başkanlığı da parti örgütleri de bir edip işe yaramaları için varlar şehre katkı ve hizmet sunmak değer katmak için varlar. Evet CHP Uşak İl başkanı Sevinç Hanım da Milletvekilimiz Ali Bey de yakinen tanıdığımız iyi insanlardır ve değeridirler CHP'nin keza il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri de öyledir ki seçilmişler ve değersizleştirilmelerine izin veremeyiz bu şehrin yararlı bir yerel gazetesi olarak hiç bir zaman CHP'yi yıpratma operasyonlarına alet olmamış gazetecileri olarak bu şehrin bu farkındalığı ortaya koymalıydık koymuş oluyoruz bu haberimizle ve el birlik imzamızı atıyoruz bütün ekip.

Yorumlar

Onur 2 Ay Önce

????????????Kesinlikle katılıyorum. CHP bir bütündür bütün olarak kalacaktır.????????????

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım yerel medyayı yok edeceğim derken algıları yerel medyaya teslim etti ve yerel medyayı önemsetti
Güncel
Fahrettin Tuğrul, Özkan Yalım'a gayri meşru imasında bulundu açıklamadıklarımız var açıklayacağız dedi
Güncel
UŞAK OSB DE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI!
Yaşam
Beştaş pırlanta yüzük kaç karat olmalı?
Güncel
Hatay - İzmir seferi yapan otobüs Uşak'ta devrildi!
Teknoloji
Sosyaltabu ile İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları
Yaşam
Özay Tekstil Toptan Bornoz Satışı
Güncel
Parayı veren (bağış) imar değişikliğini hak etmiş oluyorsa biz de alalım yeşil alanı sonra belediyeye bağışta bulunup imara açtıralım
Yaşam
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Sandalet Modelleri
Yaşam
Çam Fıstığı Fiyatı Doğal Lezzetin Bedeli