Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Özkan Yalım'ın Ensara TÜGVA'ya Uşimder yada Önder'e adı neyse belediye kaynaklarını kesmesi takdir topluyor.

İsmail Güneş yalnızlığı ile yüzleşiyor istemese de ve artık MAĞDUR edebiyatlarının halkta karşılığı kalmadığı ile de.

Bildiğiniz üzere Uşak Belediyesi AKP'li belediyeler döneminde on küsur yıldır cemaatlerin ve sözde sivil toplum kuruluşlarının arpalık ambarı gibi kullanılıyor idi. Yaşları seksenin üzerinde bir kaç artık çocuklarının bile güvenmediği emekli idareci ve öğretmenin kurduğu ve hiç bir etkinliğini görmediğimiz Uşak imam hatipliler derneği yine saçma sapan kafalar yaşadıklarını bildiğimiz bir avuç şımartılmış gencin kurduğu TÜGVA derneği vb dernek veya sözde sivil toplum kuruluşları Belediyenin kaynaklarına adeta çökmüştü ve yemesi içmesi misafir ağırlaması dahil koca konaklar tahsis edilmişti bu hiç bir işe yaramayan dernek başkanlarına. Aslında dernek başkanı adını koydukları saçma sapan tiplere ofis olarak tahsis etmişler belediye mülklerini ve bazı akarlarını. CHP Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım'da doğal olarak bu dernekleri halkın da talebi ve kanunların kendisine tanıdığı kurumsal haklara dayanarak tahsis edilen evlerden çıkardığı bu sözde sivil toplum örgütlerine ayrılan muslukları ve kadro tahsislerini de sonlandırdığını ilan ediyor.

Keza hala kuşkuyla bakmakla beraber ve objektifliğimize zarar vermiş olmamak adına pek dile getirmesek de Yalım'ın sığınmacılara dönük yaptırımları da bu AKP'li sözde STK’lara karşı yaptırımları da halktan destek gördü. Kaldı ehli vicdan Ak Partililer bile iyi etmiş dernekleri kapıya koyarak diye yorumlar yaptı sosyal medyada veya kulislerde. Uşak halkı milliyetçi insanlardan oluşuyor sonuçta genel olarak ve hiç kimse Devletin veya kurumlarının imkanlarının hiç hak etmeyen ve şehre hiç katma değeri olmayan tersine fitne yuvası gibi faaliyet gösteren sözde dernek başkanlarına peşkeş çekilmesine olur vermez Uşak'ta.

Hiç bir akıl sahibinin itiraz edemeyeceği Yalım'ın bu tasarrufuna görünen tek itiraz Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve STK'nın sözde başkanları ve yönetimlerinin bir kısmından geldi. Bir kısmı arlı yine kaybettik yenildik çekip gidelim artık diyebiliyor da arsızlığı ile konuşan da çok bunca rezillikleri meydana çıkmış iken. Çıkmış iken meydana tüyü bitmedik yetimin hakkını nasıl bir konfor alanında hangi afiyetle yedikleri İsmail Güneş tabi CHP'ye ve siyasi rakibi olarak da gördüğü Yalım'a faydasını görünce halk nezdinde hazmedemedi ve taarruza geçti ama nafile atı alan üsküdar'ı geçti. Hiç değilse bu konu kapandı. Bize göre Yalım'ın verdiği sözleri yerine getirip getirmediğine baksın veya bütün siyasi partilerden kovulanları CHP'ye yamama girişimleri olabileceğine dönük dedikodular üzerinden yürüsün belki zarar verebilir. Ama bu konu kapandı o dernekler de keza halk konuyu ve konularını kapattı. Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Özkan Yalım'ı bu konuda destekliyoruz ve sözlerinin de fiillerinin de halk adına takipçisi olacağımızı ve yanlışını da eleştirmeye hep hazır olacağımızı da bildiriyor hayır niyetle çıktığı işlerde başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Onur 2 Ay Önce

Bütün ülkede yaş ayan insanların haklarını,kaynaklarını emanet ettikleri belediyeleri, tıpkı kan emici Bi sülük gibi,dernekler,vakıflar vs adı altında yiyenler cep dolduranlar menfaat çıkar peşinde koşanlar,sizlere hakkımı helal etmiyorum.Uşağımızda ve diğer CHP belediyelerinde en başta yapılmasını gereken hizmet budur.Özkan başkanımızın gereğini yapacağına inanıyoruz.Böyle önemli bi konuyu gündeme taşıdığınız için UŞAK HABER MERKEZİ ne teşekkür ederim

Adalet 2 Ay Önce

Bu dernek adı altında devleti sömürenleri hepsi kapatıp hapse atılmalı yeter bukadar haramzade ler

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım yerel medyayı yok edeceğim derken algıları yerel medyaya teslim etti ve yerel medyayı önemsetti
Güncel
Fahrettin Tuğrul, Özkan Yalım'a gayri meşru imasında bulundu açıklamadıklarımız var açıklayacağız dedi
Güncel
UŞAK OSB DE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI!
Yaşam
Beştaş pırlanta yüzük kaç karat olmalı?
Güncel
Hatay - İzmir seferi yapan otobüs Uşak'ta devrildi!
Teknoloji
Sosyaltabu ile İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları
Yaşam
Özay Tekstil Toptan Bornoz Satışı
Güncel
Parayı veren (bağış) imar değişikliğini hak etmiş oluyorsa biz de alalım yeşil alanı sonra belediyeye bağışta bulunup imara açtıralım
Yaşam
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Sandalet Modelleri
Yaşam
Çam Fıstığı Fiyatı Doğal Lezzetin Bedeli