Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİLERLE HAYVANLAR DOĞAYA YAVRULAR YUVAYA

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencilerinin ‘Hayvanların Fısıltısı Projesi’nin son etkinliği gerçekleşti.

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık 3. Sınıf öğrencilerinden Hüsne TOMBUL, Mürvet Nur MEMİŞ, Erdal ÇAĞRITEKİN ve Omar JAGHAL tarafından Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında Hayvanların Fısıltısı projesinin 2. Etkinliği gerçekleşti. Üniversiteli öğrenciler, 15-16 Mayıs’ta Uğur Serdaroğlu İlkokulu’nda, 17 ve 22 Mayıs’ta Nuri Şeker İlkokulu’nda etkinliğin ilk günü çocuklarla kuş yuvaları ve mama kapları boyama çalışmasını yaptılar. Etkinliğin ikinci gününde ise Uşak Merkez Gençlik Merkezi’nin gönüllüleriyle birlikte şenlik gerçekleştirildi.

Gönüllüler, çocukların yüzlerini boyadı. O sırada ekip üyeleri kuş yuvalarını duvarlara ve okulun bahçesindeki ağaçlara astı. Yüz boyama sonrası çocuklar palyaço ile dans ettiler. Üniversiteli öğrenciler, çocuklara hayvanlarla ilgili bilmeceler sordular. Çocuklar hem eğlendi hem de bilgilendi. Daha sonrasında ağaç diplerine bağladıkları kaplara çocuklarla birlikte su ve mama bıraktılar. Hayvanlar hakkında minik bilgiler verip etkinliği sonlandırdılar.

Öğrenciler, Hayvanların Fısıltısı projesine sponsor olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na, Uşak Favori Sağıroğlu Kuyumculuğu’ nun sahibi Beyazıt SAĞIROĞLU’ na ve EA Cars-İnşaat’ ın sahibi Emre TÜRKMEN’ e katkılarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta çıkan yangında ev sahibi yaralanarak hastaneye kaldırıldı!
Güncel
Adalet Partisi Genel Başkanı Baş Danışmanı Gazeteci Nurullah Çavuşoğlu ile Uşak ve ülke siyasetine dair her şeyi konuştuk
Güncel
Uşak Seramik'te de, UMPAŞ Seramik veya Uşak Belediyesinde olduğu gibi gelenler, gidenleri aratmasa bari
Güncel
Özkan Yalım yerel medyayı yok edeceğim derken algıları yerel medyaya teslim etti ve yerel medyayı önemsetti
Güncel
Fahrettin Tuğrul, Özkan Yalım'a gayri meşru imasında bulundu açıklamadıklarımız var açıklayacağız dedi
Güncel
UŞAK OSB DE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI!
Yaşam
Beştaş pırlanta yüzük kaç karat olmalı?
Güncel
Hatay - İzmir seferi yapan otobüs Uşak'ta devrildi!
Teknoloji
Sosyaltabu ile İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları
Yaşam
Özay Tekstil Toptan Bornoz Satışı