Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

“Gökyüzündeki Minik Dostluklar”

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Meryem İlayda Sözeri, İrem Meşhur, Ümran Eser ve Hamide Bayram, Halkla İlişkiler Kampanyaları dersi kapsamında “ Gökyüzündeki Minik Dostluklar” sloganı ile yola çıkarak anaokulu çocuklarıyla bir araya geldi. Hakkı Kabaklarlı Anaokulu’ndaki çocukların arkadaşlık bağlarını güçlendirmeyi amaçlayan üniversite öğrencileri, çocuklar ile birlikte arkadaşlarına hediye edecekleri resimleri çizdi. Etkinlik süresince üniversiteli ablaları küçüklerle özel olarak ilgilenerek resim çizmelerine yardımcı oldu. Çocuklar çizdikleri resimleri kura çekerek arkadaşlarına hediye etti.

Resim çizme etkinliğinden sonra anaokullu minikler, arkadaşlarına olan duygularını anlatmak için balonlara yüz ifadeleri çizdi. Doyasıya eğlenen çocuklarla oyunlar oynayan üniversiteliler de keyifli vakit geçirdi.

Çocukların arkadaşları ile olan etkileşimine katkı sağlamayı amaçlayan etkinliğin sonunda Hakkı Kabaklarlı Anaokulu Müdür Yardımcısı Zeynep Uç, etkinliğin çocuklar için faydalı olduğunu ve çocukların fazlasıyla keyif aldığını söyledi.

Okul Öncesi Öğretmeni Nurcan Kasap ise “Etkinlik çocukların duygularını tanımalarına ve arkadaşlarıyla paylaşmalarına fırsat verdi. Çocuklar çok eğlendiler, arkadaşlarıyla eğlenceli vakit geçirdiler ve eğlenerek öğrendiler” dedi.

Etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşan Okul Öncesi Öğretmeni Ferhan Özdemir Etkinlik çocuklar için faydalı oldu. Çocuklar en çok balonun üzerine resim yapmayı sevdi” dedi.

Bu Etkinliğe sponsor olarak destek veren  OYUNCAKCIMM işletmesine teşekkür ederiz.

Yorumlar

HATİCE 1 Ay Önce

Ben etkinliğe katılan öğrencilerden birisinin ebeveyniyim. Çocuğum bu etkinlikten çok memnun olduğunu belirti. Etkinlik ablalarının tekrar gelmesini istedi.

Daha Fazla Haber
Güncel
Özkan Yalım yerel medyayı yok edeceğim derken algıları yerel medyaya teslim etti ve yerel medyayı önemsetti
Güncel
Fahrettin Tuğrul, Özkan Yalım'a gayri meşru imasında bulundu açıklamadıklarımız var açıklayacağız dedi
Güncel
UŞAK OSB DE BİR TEKSTİL FABRİKASINDA YANGIN ÇIKTI!
Yaşam
Beştaş pırlanta yüzük kaç karat olmalı?
Güncel
Hatay - İzmir seferi yapan otobüs Uşak'ta devrildi!
Teknoloji
Sosyaltabu ile İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları
Yaşam
Özay Tekstil Toptan Bornoz Satışı
Güncel
Parayı veren (bağış) imar değişikliğini hak etmiş oluyorsa biz de alalım yeşil alanı sonra belediyeye bağışta bulunup imara açtıralım
Yaşam
Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Kadın Sandalet Modelleri
Yaşam
Çam Fıstığı Fiyatı Doğal Lezzetin Bedeli