Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi heyecanı yaşandı!

CHP Uşak merkez ilçede bugün kadın kolları heyecanı vardı. Yapılan Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Hacer Karaket seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Kadın Kolları'nda bugün seçim heyecanı hakimdi. Bugün yapılan Uşak CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimine iki  adayla girildi. CHP Uşak ek binasında yapılan ve iki adayla gidilen seçimde Hacer Karaket ve Muazzen Keleş Uşak CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı için yarıştı. 

Ara  ara tansiyon yükselmeleri ve bağırışamalrın da olduğu seçimde beyaz liste ile seçime giden listelerde delege ismi eksik çıkması nedeniyle itiraz edilmesi üzerine 14 beyaz liste oyu iptal edildi. 768 Üyenin katılım sağladığı seçimde 413 oy alan Hacer Karaket Uşak CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi. 25 oy geçersiz sayılırken diğer aday 330 oy da kaldı. Seçim sonuçlarını açıklayan Uşak CHP İl Başkanı Sevinç Yazgan "partimize hayırlı uğurlu olsun, hepimiz biriz CHP'nin neferleri ve yol arkadaşlarıyız yarın aynı şekilde hep birlikte seçimler için mücadele etmeye devam edeceğiz hepimiz için tekrar hayırı olmasını diliyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Teknoloji
Uçak Bakım Hizmetlerinde Kaliteyi Artırmanın Yolları
Güncel
İki aday yarışıyor ama iki aday arasında kıyas yapmak bile Ali Çuhadar ismine haksızlık olur..
Yaşam
Eskişehir'in Özellikleri Nelerdir?
Teknoloji
Araç ve Yük Asansörleri
Tasavvuf & Fıkıh
Profesyonel Rezonans Kalibrasyon Hizmetleri
Teknoloji
Endüstriyel Tartım Sistemlerinde Yenilikçi Çözümler
Güncel
İL-İLÇE ANA KADEME YÖNETİCİLERİ, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANI GENÇLİK KOLLARI SEÇİMLERİNE MÜDAHALE ETMEZSE GENÇLİK ROTASINI BULACAK
Yaşam
Dikiş İpi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Yaşam
Altın Kolye
Yaşam
Çelik Dolap