Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta park halindeki TIR'a arkadan çarpan otomobilde; 1 ölü, 1 yaralı!

Uşak'ta park halindeki TIR'ın dorsesine çarpan otomobilde bulunan 2 kişiden 1'i olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gece saat 12:00 civarında Yeni Garaj mevkiinde Atatürk bulvarı üzerinde bulunan yaya üst geçidi yakınına park halinde olan 64 ACL 505 plakalı Tır'a, direksiyon hakimiyetini kaybeden 64 ABP 665 plakalı otomobil dorseye arkadan çarptı. Fren bile yapamadan dorseye çarpan otomobilin tavan kısmı koparak araçtan ayrıldı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. 112 Sağlık ekipleri kaza yerinden yaklaşık 30 metre ilerde durabilen araçta bulunan Gökhan Yeter'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, araç sürücüsü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan inceleme sırasında araç içersinde çok sayıda alkol şişelerinin bulunduğu gözlemlendi.   

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı kaza yeri incelemesinin ardından Gökhan Yeter'in cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kaza yapan araç çekici marifeti ile olay yerinden kaldırılırken güvenlik güçlerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın
Yaşam
Uzman Oto Servis Desteğinin Önemi
Yaşam
Oto Elektrik Arızalarına Profesyonel Bakımlar
Yaşam
Aracınıza Başakşehir Oto Servisten Check up
Yaşam
Taksim Kahvaltı Mekanları Arasında Zirve Mekan