Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Mansur Yavaş kuruluş ayarlarına dönmekten başka bir hedefimiz yok derdimiz makam değil dedi Erkan Çuhadar destekledi

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı adayı olup olmayacağına dair soruya verdiği yanıt esnasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bey efendi kuruluş ayarlarına dönmekten başka bir gayemiz hedefimiz yok. Gerekirse partimiz adaysın derse aday da oluruz olmasak da olur yeter ki kurucu ayarlara dönelim ve gelecek neslimize Tam Bağımsız Türkiye bırakalım Atalarımızdan devraldığımız gibi dedi. Yavaş'!ın Tam Bağımsız Türkiye ve kuruluş felsefesi sözleri doğal olarak milyonlarca insan da heyecan uyandırdı ve rahat bir nefes aldırdı tabiri caizse. Zira hem başka çaremiz yok hem de milletin çoğunluğu Atatürk'ün izine dönülmesi gerektiği hususunda hemfikir özellikle de gençliğin talebi bu yönde.

Uşak Haber Merkezi imtiyaz sahibi de olan Gazeteci Erkan Çuhadar'da kendi sosyal medyasında paylaştı Sayın Yavaş'ın bahse konu konuşmasını ve destek olduğunu da belirtti. Biz de Uşak Haber Merkezi ekibi olarak kuruluş felsefesi diyenleri daha demokratik daha Adil ve daha müreffeh bir Türkiye diyenleri Tam Bağımsız Türkiye diyenleri hep desteklediğimizi belirtiyor Gazeteci Çuhadar'ın paylaşımını sizlerin dikkatine sunuyoruz.

Mansur Yavaş'tan ha şöyle dedirten oh dedirten açıklama çok şükür ki CHP'de kuruluş felsefesine dönmekten başka çaremiz yok şeklinde bir siyasi irade ortaya koyan bir önemli büyük ve özel aktör çıktı. Çok şükür ki Mansur Yavaş Başkanımız bu sefer yüzümüzü yerde koymadı ve hem adaylığına dair hem de kuruluş felsefesine olan inancına dair rahatlatan bir açıklama yaptı. Keşke geçen seçimlerde bu çıkışlar yapılsaydı ama demek Keçiören belediyesinin alınması gerekiyor imiş çok daha güçlü sahaya inmek gerekmiş ve demek ki Kemal Beyin etrafındaki çetenin ifşa olması gerekmiş, demek hayırlısı böyleymiş kısmet bu güneymiş. Her şeyde bir hayır vardır diyelim ve Mansur Yavaş'a hayırlı olsun diyelim şimdiden Cumhurbaşkanlığı zira bu söylemleri böyle güvenilir ve tanınmış bir isim dile getirse zaten Cumhurbaşkanı olacak.

Mansur Başkanın millete güven verdiği ve samimi geldiği aşikar tanıyan da da değişmiyor intiba ilk söz samimi diye bahsediyor Mansur Başkanı ki zirvelerde samimi kalmak çok zor bu devirde biliyoruz kuruluş ayarlarına döndüreceğiz dedikten sonra her alanda milli politikalar güdeceğiz dedikten sonra ve millete tam bağımsızlık ve beraberinde ferdi özgürlük vaat edebildikten sonra iktidara gelmek çocuk oyuncağı ki zaten inse sahaya bu söylemler ile Sayın Yavaş şimdiden eminim milyonlar da meydana iner yeter ki çevresinde oluşması muhtemel çete başarısız organizasyonlar ile ilk çıkışları güdükleştirmesin veya bir biçimde perde olmasın doğacak güneşe ve ben eminim inse sahalara mesela belediye başkanlığını bir güvendiği arkadaşına teslim edip seçime gitmeye de mecbur eder iktidarı ki bana göre iktidar zaten mecbur seçime gitmeye zira çatırdıyor biz görüyoruz..

Biz çok memnun olduk Sayın Mansur Yavaş'ın bu son açıklamasından her anlamda eminiz milletin kahir ekse riyası da memnun olmuştur ki yorumlara bakılınca sosyal medyada milletin kuruluş ayarları ve Atatürk politikalarına ilgisi had safhada. Kim Atatürk dese ayakta alkışlıyor halkımız her yerde. Tribünlerin de dili aynı Subayların veya basketbolcuların da mesela. Başaran herkes zaten Atatürk’ün izinde geldiği için başarmış ve başaran herkes Atatürk’ün izini seçiyor yola devam etmek için keza aklın yolu bir. Kimin geçmişte kimin yolunda giderek kazandığına bak ve sen de uygula işte. Atatürk gibi daha yüz yıl önce gelmiş bir büyük devlet kurmuş bir büyük lider ve başkomutan ve başöğretmen varken başka ize ne hacet? Aklın yolu da bilimin yolu da bizi zaten Atatürk'ün izine taşır ne kadar ayrılmış idiysek aklın yolundan o kadar zaman alır Atatürk’e kavuşmamız. Yoksa Atatürk'ün yolu dediğimiz de bilimden ayrı değildir haşa. Ne buyuruyor Atatürk kendisi hayatta en hakki mürşit ilimdir. Kendisi ilmi mürşit edinebilmiş bir büyük bilim insanı da tabi aslında. Meramımız Atatürk anlatmak değil öyle olsa zaten çok uzar ama Atatürk'e halkın teveccühü gerçekten çok ve bunu istismarcılara bırakmadan samimi siyasetçileri iyi değerlendirmeli. Kim hak ettiyse yaşam biçimiyle ve kim halkı kendinden daha razı etti güven verdiyse o olsun makamlarımızda inşallah hayırlı olsun.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Banaz'da yaşlı adam evinde ölü bulundu!
Güncel
Kuruluş Felsefesinden verdiğimiz taviz kadar çileye duçar olduk. Altı ilkeye sımsıkı tutunsak çok daha güçlü ve müreffeh olurduk
Güncel
Mansur Yavaş kuruluş ayarlarına dönmekten başka bir hedefimiz yok derdimiz makam değil dedi Erkan Çuhadar destekledi
Güncel
HAD NEDİR? “HADDİNİ BİL” DEMEK SUÇ MUDUR?
Yaşam
Faizsiz Ev Alma Yöntemleri: Kredisiz ve Taksitli Seçenekler
Yaşam
Starbor Çatı Yalıtımı ile Evinizi Koruyun
Güncel
Bağımsızlık ve özgürlük için savaşmaya hazır, Atatürk’ün izinde bir Türk gencinin kalbinden, büyük Türk gençliğine sesleniş…
Güncel
Değil Otel cennet vaad etsen hakkını alamayan işçinin gözünde sıfırsın ÇİMSE İŞ Sendika Başkanı Zekeriya Nazlım
Güncel
Uşak'ta Narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor, 1025 gram metamfetamin yakalandı!
Güncel
Uşak'ta şüpheli valiz paniği! Bomba imha ekibi olay yerine gelerek fünye patlattı!