Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Sevinç Yazgan; Partimizde böyle kalabalıklar görmek bizi heyecanlandırdı diyerek teşekkür ettiği Ali Çuhadar'ı aday olarak takdim etti.

Uşak CHP Gençlik Kolları İl başkan adayı Ali Çuhadar'ın konuşması sık sık partiyi dolduran kalabalıkça alkışlandı.

20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Kongresinde aday olarak yarışacak olan Uşak Haber Merkezi köşe yazarlarından Gazeteci Ali Çuhadar bugün yaptığı basının da davetli olduğu bir açıklama ile CHP binasında adaylığını ilan etti. Cumhuriyet Halk Partisi Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan ve merkez ilçe başkanı Uğur Dümen ve yeni seçilen gençlik kolları merkez ilçe başkanı Harun Ateş'in nezaret ettiği ve Sevinç Yazgan'ın da kısa bir konuşma ile eşlik ve takdim ettiği adaylık açıklaması programında Gazeteci Ali Çuhadar göndermelerle dolu bir konuşmaya imza attı. CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan yaptığı kısa konuşma da partililik vurgusu yaparak gençleri kişisel şahsi hesapları bırakıp partili olmaya davet etti. Samimiyet vurguları ile dolu kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Yazgan iktidar hedefi için hep beraber çalışmalıyız dedi. Yazgan seçimin sonucunun ilanı gibi de olan kalabalıktan ve Ali Çuhadar'ın açıklaması için parti binasını dolduran insanların coşkusundan duyduğu memnuniyeti de ifade ederken zaten üyeliğinde de referans olarak Milletvekili Ali Karaoba ile beraber imza attığı Ali Çuhadar'ı da teşekkürle beraber takdim etti.Bu arada kısa bir söz alan merkez ilçe başkanı Harun Ateş İl başkan adayı Ali Çuhadar kardeşim konuşsun onu dinleyelim ben kendisine başarılar diliyorum sonuç ne olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisinin kazanacağına inanıyorum bu konuda da Ali Çuhadar’ın yanındayım destekçisiyim dedi ve o da Ali Çuhadar’ı takdim etti.

İlk kürsü deneyimi olmasına karşın çok iyi bir performans ortaya koyan ve tam tabiri ile diline kıl dolaşmadan konuşan Çuhadar partiye kazandırdığı yeni üyeleri ve gençliği kastla taze kan vurgusu yaptığı konuşmasında CHP'nin Kuvâ-yi Milliye ruhu siyasetini yaşatmak için ihtiyaç duyduğu gençliği adeta tarif etti. Niçin aday olduğunu da madde madde sıraladığı adaylık açıklamasında Ali Çuhadar;

CHP; benim için sadece bir siyasi parti değil; Atalarımızın mirası, ailemizin değerleri. Dün bugün değil atadan dededen beri CHP’liyim. CHP’li bilinir, CHP’li yaşarım. Biz bu yola partiyi kendi çıkarları için gençleri ve kardeşlerimizi kullanmak üzere hazırlanan bir zemini bertaraf etmek üzere çıktık dedi. Sözlerini Bizler istiyoruz ki yeterince söz sahibi, kalabalık ve birikimli bir Gençlik Kolları olsun.

Partinin ihtiyaç duyduğu taze kanlarla beraber; Kuvâ-yi Milliye ruhu ve coşkusu içinde geldik, geliyoruz diyerek noktalayan Çuhadar niçin aday olduğu sorusunun cevaplarını da aşağıdaki gibi madde madde sıralamadan önce gençlere şöyle seslendi. Şimdi ise size soruyorum genç kardeşlerim: Gençlik Kolları’nda gerçekten söz sahibi olmak mı istersiniz, yoksa sadece pankart tutup bayrak mı asmak istersiniz.

1-) Daha bilgili, daha yararlı, daha partili ve daha idealist bir Gençlik için adayım.

2-) Siyasetin ve Devlet kurumlarının ilgisini gençlere yöneltecek gündem belirleyecek bir Gençlik için adayım.

3-) Kötü alışkanlıklar ve cehaletle mücadele de öncü bir Gençlik için adayım.

4-) Kültürel sanata, sosyal yaşama hep beraber katkı sunan, sanatkâr ruhlu kültürlü bir Gençlik için adayım.

5-) Hakkını da haddini de bilen, hukuk ve demokrasi çerçevesinde hak arayan bir Gençlik için adayım.

6-) Parti içi eğitim, seminer ve panel gibi etkinliklerle donatılmış saha da etkin siyaset yapan bir Gençlik için adayım.

7-) Çalışan üreten partisinin gençlerini işsizliğin pençesinden kurtaracak projeleri olup uygulayan bir Gençlik için adayım.

8-)Teknolojiye ayak uydururken özünü terk etmemiş ve Türk genci kimliğini onurla taşıyan çağdaş bir Gençlik için adayım.

9-) Geleneklerinden kopmadan geleceğe yürüyen, Atatürk ilke ve devrimlerine sımsıkı bağlı Dünya'ya örnek bir Gençlik için adayım.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın
Yaşam
Uzman Oto Servis Desteğinin Önemi
Yaşam
Oto Elektrik Arızalarına Profesyonel Bakımlar
Yaşam
Aracınıza Başakşehir Oto Servisten Check up
Yaşam
Taksim Kahvaltı Mekanları Arasında Zirve Mekan