Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN

Geçtiğimiz günlerde bir kısım siyasetçi düğmeye basılmış gibi aynı anda PKK terör örgütünün ve siyasi uzantısı olarak bilinen HDP'nin elini güçlendirecek ve ülkeyi bölme maksadı güdenleri sevindirecek umutlandıracak açıklamalar yaptı. Bitme noktasına gelmiş artık lağvolacağı konuşulan PKK'ya adeta moral vermek ve bölücü ruhu yaşatmak maksadı güden ve aslında örtülü terör örgütü propagandası örtülü terör örgütü sözcülüğü de sayılabilecek olan ard arda açıklamalar doğal olarak Türk Milletinden çok sert tepkiler aldı. MHP'li CHP'li Ak Partili ayırt etmeksizin insanlar nefret kustuğu açıklamaları yapan siyasilere ve sosyal medya da adeta bombardımana tabi tutuldu siyasi parti genel başkan yada vekilleri.

Keza oynananın bir tiyatro olduğunun farkında olduğu için hiç siyasete bulaşmayan çoğu sandığa dahi gitmeyen çoğu kerhen birilerine ya da küçük partilere oy veren vatandaşların tepkisi de görülmeye değer ve memnun edici idi. İnsanlar Cumhuriyete ve Parlamentoya hassasiyetlerini ortaya koydu ve fikri ortaya atan sözde milliyetçi lider de tuzağına düşen ve destekler nitelikte açıklamalar yapan liboş genel başkanlar da parlamentoya terörist başını sokmalarının asla mümkün olamayacağını da bu milleti kutuplaştırmaya da terör örgütünü bahane edip son dakika bölücü zihniyete propaganda imkanı sunamayacaklarını da gösterdi. Siyaset hokkabazlıkla algılar yönetilerek yapılamaz uzun süre zira millet uyanır ve millet uyanırsa da sistem çökmez millet sisteme çöker ki gidişat bu artık belli. Hepten çıktı siyasetin tiyatroculuğu.

Tabii tepkilerin sosyal medya ile sınırlı tutulması beklenemez ya işi eyleme dökme kararlılığında insanlar bireysel ya da toplumsal tepkiler ve protestolar tertiplenmeye başladı. Bu minvalde geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik kolları başkanlığına aday olan Gazeteci Ali Çuhadar'ın önderliğinde de bir eylem planlanıyor. Genç Üniversiteliler Derneğinin üstlendiği eyleme bütün Uşak halkı davet ediliyor. Taraftar gruplarından tutun da Milli STK'lara varıncaya değin pek çok grupta davet isteği atıldı bile yani kısa sürede Uşak halkının büyük çoğunluğuna erişildi ve eyleme davet iletildi.

Teröre ve teröriste lanet sözcüsü gibi davranan siyasetçiye nefret, askere ve polise dua ve tam destek". Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve halka kulak verin." "Teröristbaşı dar ağacı yerine meclise davet edilirse teröristin tabii iştahı kabarır ve daha canileşir." gibi başlıklar altında toplanacak olan kalabalık 26 Ekim Cumartesi saat 17.30'de eski Uşak Belediyesi önünde toplanacak plana göre ve hiç bir siyasi parti bayrağı veya sloganı kabul edilmeyecek olan kalabalık Uşak belediyesi önünden Atatürk Anıtı önüne değin sloganlar eşliğinde yürüyecek. "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" ya da "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" gibi hiç bir siyasi partinin sloganı olmayan siyaset üstü sloganlara izin verilecek yürüyüş esnasında ve sonrasında İzmir Marşı gibi milli marşlarımız okunacak ve tabi programa istiklal marşı ve saygı duruşu ile başlanacak.

Şehit ve Gazi Yakınları dernekleri başta olmak üzere bütün milli STK'ların katılımının beklendiği etkinlik sonrası Gazeteci Ali Çuhadar da Türk Gençliği adına bir kısa konuşma yapacak. Genç Üniversiteliler Derneğinin bu davetini bizler de Uşak Haber Merkezi olarak böyle haberleştirerek takipçilerimize ve Kuvvacılara iletmiş olalım. Bu arada etkinliği tertipleyen STK'lar adına işi üstlenen ve kendilerini “Kuvva Bir Hareketi” olarak isimlendiren Ali Çuhadar önderliğindeki bir grup genç bu eylem ve etkinliğin tarihi nitelikte olacağını iddia ediyor ve Kuvva-yi Milliye ruhunu yaşatmak isteyenleri özellikle davet ediyor.  Etkinlik bu Cumartesi Saat 17.30'de Uşak eski belediye binası önünden başlayacak ve Atatürk Anıtı önünde sonlanacak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila