Gecenin organizasyonluğunu üstlenen Uşaklı bir Polis Memuru Ahmet Ergül ile emekli Astsubay Recep Sağlam birer konuşma yaparak geceye katılanlara teşekkürlerini sundular.
Gecenin açılış konuşmasını yapmak üzere söz alan polis Ahmet Ergül; “Uşaklılar olarak ikincisini düzenlediğimiz “Uşaklılar Tanışma ve Dayanışma” gecemizi gerçekleştirebilmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşamaktayız.. Bizler yöremizdeki gördüklerimizi, kültürümüzü, geleneklerimizi ve törelerimizi çocuklarımıza öğreterek yaşatmalarını istiyoruz. Gecemize İzmir, Uşak, Ulubey, Kırkağaç, Demirci ve diğer komşu il ve ilçelerden gelerek destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca gecenin yapılmasında büyük emeği olan emekli astsubay Recep Sağlam’a da şükranlarımızı sunarız. Opet Manzara Restaurant işletmecisi Osman Erkalın’ a da ayrıca maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.
Geceye katılan Uşaklılar ve diğer komşu il ve ilçelerden gelen misafirler Ege türküleriyle gece boyunca doyasıya eğlendiler. Memleket hasretinin bir nebze de olsa giderildiği organizasyon gecenin ilerleyen saatlerinde son buldu.