Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Solo Türk Uçak Gösterisi İzleyenleri Büyüledi

Uşak Belediyesi’nin kurtuluş haftası etkinlikleri son hızı ile devam ediyor. Bugün gerçekleşen etkinlikte Solo Türk F-16 gösterisi Uşaklıları büyüledi.

Gösteriye Uşak Valisi M. Ufuk Erden, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak CHP Milletvekili Dİlek Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mehmet Kabay, Daire Amirleri ve çok sayıda Uşaklı vatandaş katıldı.

Yerel sanatçıların konserleri ile başlayan etkinlik ilerleyen saatlerde F-16 uçağının gösterisinin başlaması ile heyecan kasırgası oluşmasına neden oldu. Protokolün de ilgi gösterdiği uçuş yaklaşık yarım saat sürerken gösteriyi izleyen binlerce kişi F-16 uçağının akrobatik hareketleri ile kendilerinden geçtiler. Etkinlikler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan Uşak’ın kurtuluşuna yakışır bir organizasyon düzenledikleri için mutlu olduklarını bildirdi. Uşaklı vatandaşların da katılımını gördükten sonra doğru bir iş yaptıklarını tekrar gördüklerini belirten Erdoğan,” İlimiz kurtuluşunun coşkusunu doyasıya yaşadı. Biz farklı etkinlikler ile bu özel günlere anlam katmak istedik” dedi. Bundan sonra da bu tür organizasyonlara devam etmek istediklerini anlatan Erdoğan, her bir yılı geçmiş yıla göre daha da güzelleştirdiklerini sözlerine ekledi. 

Kurtuluş Haftası’nı doyasıya yaşadık

Uşak Belediyesi’nin Kurtuluş Haftası etkinliklerini önemsediğini hatırlatan Başkan Erdoğan, “ Her yıl bu coşkuyu bir önceki yıla nazaran daha iyi yapmak için çaba veriyoruz. Bu bağlamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz titiz bir çalışma yürütüyor. Bu yıl da kurtuluş haftasını adına yakışır hale getirdik. Çanakkale TIR Müzesi’nin 23 Ağustos’ta ilimize gelmesi ile başlayan etkinlikler birçok farklı program ile devam etti. Etkinlikler kapsamında Solo Türk uçuş ekibi bizleri adeta büyülemiştir. Gösteriler bizim hava kuvvetleri personelimizin ne derece iyi olduğunu tekrar bize göstermiştir. Vatandaşlarımızın  da yoğun ilgisi bizi oldukça mutlu etmiştir. Bundan sonra da bu tür faaliyetler ile Uşak halkımızı sevindirmeye devam edeceğiz” dedi.

Gösterinin ardından Solo Türk uçuş ekibine plaketleri takdim edildi. Plaketleri Uşak Valisi M.Ufuk Erden ekibe takdim ederken, Solo Türk Ekibi de Uşak Valisi M. Ufuk Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü’ye tablo hediye etti. 

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ










Yorumlar

x 12 Yıl Önce

KEŞKE SAAT 3 TE YAZAN GÖSTERİNİN KAÇ SAAT GEÇ BAŞLADIĞINI VE VATANDAŞIN GÜNEŞİN ALTINDA KAÇ SAAT KIZARDIĞINI DA YAZSAYDINIZ.

Doktor 12 Yıl Önce

Güzel bir gösteriydi,protokolde kimler vardı bilmiyorum ama yazılmadığına göre İsmail GÜNEŞ Beyefendi yok,facebook gibi sosyal ağlarda sürekli şu köye gittik,bbu mahalleye gittik diye köy köy,ev ev gezen adam neden kurtuluş günümüzde yok?

serkan 12 Yıl Önce

çalışıyo adam niye gelsin

Doktor 12 Yıl Önce

Adam çalışıyor diyorsunuz da,sırtıyla taş mı taşıyor bu adam?Köylerde nasıl halkla iç içe oluyor selamlaşıyor ise gelsin Uşak'ın Kurtuluş gününde halk ile birlikte olsun.Hem her köyden her mahalleden insanlar var orada..Neyse siz şimdi ona da adam protokolü sevmiyor dersiniz o halktan birisi ilgi alakayı sevmiyor dersiniz.Buna inanlarda olabilir ama ben kendisii meslektasim olarak cok iyi taniyorum sever o ilgiyi...:)

rüştü baysal 12 Yıl Önce

bu vekiller anca 100 yıl parkında oturur bıde ismet pasada baska yok

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila