Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Barosu Başsavcı Murat Uzun'u Şehit Eden Terör Saldırısını Kınadı!

Uşak Barosu son dönemde artan terör olayları ve geçtiğimiz gün Tunceli Ovacık İlçesi Cumhuriyet Başsavcısı'nın şehit düştüğü terör saldırısını kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Uşak Baro Başkanı Rıza Albay, son dönemde artan terör olaylarını kınayan bir basın açıklaması yaptı. Terörün, insan yaşamını, özgürlükleri, demokrasiyi, insan haklarını, huzuru yok etmeye yönelik bir insanlık suçu olduğunu ifade eden Başkan Rıza Albay geçtiğimiz gün Başsavcı Murat Uzun'a yapılan saldırıyı da kınadı.

Rıza Albay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"19 Eylül 2012 tarihinde, Tunceli ili,  Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcımız Murat UZUN’a karşı teröristlerce hain terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Cumhuriyet Başsavcımız Murat UZUN şehit düşmüştür. Yaşamını yitiren şehidimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Şehidimizin başta ailesi olmak üzere, tüm Hukukçulara ve tüm Ulusumuza sabırlar ve başsağlığı diliyoruz. Uşak Barosu olarak; Ovacık Cumhuriyet Başsavcımız Murat UZUN’a yapılan hain terör saldırısını, terörü Teröre Başvuranları, terörden medet Umanları şiddetle kınıyoruz. Yurdumuzda yıllardır süren terör belasının sonlanması için ne gerekiyorsa yapılmasını istiyoruz. Bunun için tüm halkımızın üstüne düşeni yerine getirmesi gerekir."
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?