Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP'nin Eşme İstişare Toplantısı Belediye Başkanı Aday Tanıtımı Toplantısına Dönüştü!

MHP Eşme Teşkilatı'nın, Eşme Belediye Düğün Salonu'nda düzenlediği İstişare, Birlik ve Beraberlik Toplantısı'nda, Milliyetçi Harekete gönül vermiş herkesin bu çatı altında toplanması gerektiğine ve küslüklerin ortadan kaldırılmasına vurgu yapılırken, düzenlenen törende rozeti takılan Sedef Kaya Avcı'nın Eşme Belediye Başkan Aday Adayı olduğu açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Eşme İlçe Teşkilatı tarafından dün Eşme Belediye Düğün Salonu'nda İstişare, Birlik ve Beraberlik Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Alpay Özgür ve Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Raşit Yılancı'da katıldı.

Toplantıda önce MHP Eşme İl Sekreteri Hüseyin Tanrıöver tarafından bir açılış konuşması yapıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından partiye yeni katılanlara törenle MHP İl Başkanı Alpay Özgür, Merkez İlçe Başkanı Raşit Yılancı, Ulubey İlçe Başkanı Şevket Gök, Eşme İlçe Başkanı Yılmaz Yangın tarafından rozet takıldı. Rozet takılan isimlerden Sedef Kaya Avcı'nın aynı zamanda Eşme Belediye Başkan Aday Adayı olduğu açıklandı. 

Daha sonra İl Başkanı Alpay Özgür bir konuşma yaptı. Konuşmasına öncelikle toplantıyı düzenleyenlere teşekkür ederek başlayan Özgür, Ankara’da Milliyetçi bir iktidar olmadığı müddetçe Türkiye’nin bir kızıl elması olamayacağını belirtti. Özgür konuşmasında "Nasıl Türkiye’nin kızıl elması Ankara ise Eşme’nin ve diğer bölgelerimizin kızıl elmaları da belediye ve diğer kurumlardır. Sizler bu kızıl elma için çalışacak, köy köy gezecek, kapı kapı dolaşmayı bırakmayacaksınız." ifadelerini kullandı.

Tutuklanan vekillerin durumu hakkında sorulan soruyu Alpay Özgür; Balyoz davasıyla Ergenekon Davasını birlikte ele alabiliriz. 2002de AKP %34 le iktidar oldu. O günden bu yana devlet daireleri ve bakanlıklarda ciddi bir kadrolaşmaya gittiler. Çok sağlam bir kadrolaşma oluşturdular. Biz iktidar olduğumuzda AKP hükümetini yüce divanda yargılayacağız.” diyerek soruyu cevapladı.

Programın ardından Ahmetler Belediye Başkanı'na da bir ziyarette bulunuldu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN






Yorumlar

efe 12 Yıl Önce

50 kişi ile hanımlar gününü andıran bir toplantıydı. başarısızlığı baştan benimsemişler, Akp'nin dümenine bu sefer nasıl hizmet edecekler onu konuştular. Eşme Uşak'ın her dönem direnen yegane ilçesidir. Herşey Uşak'ta konuşulur ama son sözü Eşme söyler.Her dönem en az bir vekil Eşme'li olur. Eşme halkı bir dahaki seçimlerde sağ partilere tarihe geçecek bir tokat atacaktır.

dürüst mhpli 12 Yıl Önce

hanımlar günü olsa iyi kendilerini rezil etme günüydü ta arkadas bu memlekette herkes mhp üzerinden mi seçim yapcak ya kimse aday açıklamadan bizimkiler hop adyımızbu diyor ya bi bakın kim ne yapıyor bu aday kimdir nedir ahmet avcının kızymıs kızıymıs da kaç sefer eşmede kalmıs etmiş evlenmeden önce .toplantıdan önce 600 kişi toplucaz söle böle diyenler 60 kişi toplayamadılar mhp ni kaderini içki masalarına taşıdılarüç hilalin altında içki içtiler son ra küslük darlık olasın oldu canım olmasın .bu parti yalama ahmet özkan gibi ve diğerleri yılmazı hüseyin tanrıöveriolduğu sürece bir arpa boyu yol ilerleyemez. adam 45 yasına gelmiş hala daha ocak başkanı olcam dio olcak yyemediği paraları gene yicek yesin bakaım az kaldı hepsinin hesabı tek tek sorulacak ... ozaman görecekler insanlar gercek yüzşerini

ülkücü gençlik 12 Yıl Önce

öncelikle hayırlı olsun toplantıyı yapmışlar gördüğüm kadarıyla yeni katılımlar olmuş ama bu partiye daha önce su vermeyenlere rozet takıldı bu partinin cefasını çekmişlere işte kapı dendi.çok güzel diğer partiler mhp üzerindeki oyunlarını çok güel oynatıyorlar biizmkilerde buna alet oluyorlar zaten yıllarcada böle olmadı mı böle oldu.şimdi güzel mhp nin kaderini içki masında yazdınız ee ancak bu kadar olur.ocak başkanı seçilecek die geldiler sordular şu abi olsun dendi ahmet özkan hop atladı ben olcam ya olda yaşın kaç 45 yaşına gelmişin kacıncı bşarısılığın bi kendini etüt et önce dimi ama.gelelim toplantıya nerde bu partinin köşe taşları bu adamlara neden di napıldıda yok bu adamlar sebahattini selçuğu adem baykalı hüseyin kıyıcı faruk sezer mustafa kocabıçak mesut naptılar bunlara ?tabi bu adamlar içki massındaoturup kader çizmez çıkarlar adam gibi savaşırlar entrika bilmezler enrikacılar da parayla içkiyle seçimi parti seçimini alırlar seçim kazandık derler desinlerbakalımazkaldı

ülkücü 12 Yıl Önce

yılmaz başkan o malum toplantınızda rozet taktığınız chpden kaçgın üyelerin geçmişini incelediniz mi hele 2 tanesi vardı ki ağızları leş gibi alkol kokyordu .il başkanımıza saygısızlık yapıp oturdukları yerden sorular sorduklarını farkındamıydınız bir çok ülkücü abilerimiz adaylık süreçlerini beklerken aniden sedef hanımın aday etmek emrini kimlerden aldınız aday diye peşinizde dolaştırdığnız sedef hanımın akpyle iş birlik içinde olduğunu biliyormusun mhp camiası her türlü bizans oyunlarını bozacak kudrettedir .gelin artık gerçekleri görelim bu dönem üç hilali burçlara dikelim kılavuzu karga olanın malum işi rast gitmediği için hüseyin tanrıöver aklıyla hareket ettiği müddetçe hiç birşey yapamassın iyi çalısmalar.

mhpli 12 Yıl Önce

eşme mhp teşkilatında bölünmeler mi başladı koray aydının afyon toplantısına yılmaz yangın ahmet özkan ve hüseyin tanrıöver kimlerin emriyle gitti uşak ve ilçe başkanlarının evlet bahçeliye destek sözleri gaztelerde yayınlanıyordu ne oldu da koray aydın taraftarı olun du.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?