Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Belediyespor Kendi Sahasında Hezimete Uğradı!

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında bugün kendi sahasında Denizli Belediyespor'u ağırlayan Uşak Belediyespor farklı şekilde rakibine mağlup oldu.

Ziraat Türkiye Kupası ilk tur maçında sahasında Afyonkarahisarspor'u 8-0'lık farklı skorla mağlup ederek 2. tur müsabakasını oynamaya hak kazanan Uşak Belediyespor bugün 1 Eylül Stadı'nda 2. Lig ekibi Denizli Belediyespor'u ağırladı.

Maçın başından beri oyundaki üstünlüğü elinde tutan Denizli Belediyespor, Uşak Belediyespor kalesine gönderdiği 10 golle karşılaşmayı kazandı.

Çok sayıda Uşaklı futbolseverinde takımlarına destek vermek için tribünlerde hazır bulunduğu müsabakada komşu Denizli Belediyespor'un attığı 10 gole karşılık tek golle cevap verdi.

Karşılaşma 1-10 Denizli Belediyespor'un üstünlüğü ile sona erdi.










Yorumlar

AŞİGO 12 Yıl Önce

BU KARANLIKDAN ÇIKILMALI RESİMDE BİRŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ TAKIM RESMİ UŞAKLI OLMAYAN BİTON GENÇ TARAFTAR RESMİ UŞAKLI GENÇLER TİRÜBÜNDE EY BELEDİYE SPORLU EFENDİLER SENEYE BU TAKIM ÇIKAMAZ HOCA DA GİDERSE BİRTEK GENÇ KALMAZ ELİNİZDE NEYMİŞ KİMSE KALMAZMIŞ AMA UŞAKLI GENÇLER OYNARSA SENEYE DE EN AZINDAN 3 KİŞİ B,İLE KALSA TAKIM TECRÜBE KAZANSA YETR AMA SİZ ORTAMI HAZIRLAMIŞSINIZ BUYURUN TECRÜBEYİ BURDA KAZANIN YİYİN İÇİN GİDİN SENEYE DEMŞSİSİNZ BU TAKIMDAN CACIK OLMAZ DİCEKSİNİZKİ ZATEN ÇIKMAYA TAKIM DEĞİL PO HALDE NEDEN BİTANE UŞAKLI GENÇ OYNAMIYOR YAZIK OLDU FUTBOLU KİMLER YÖENTİYOR....BUGUN AYRICA TÜM TÜRKİYEYE REZİL OLDUK BİR KERE DAHA 10 NUMARA DİYOR HERKES ......

erdem 12 Yıl Önce

gecen yıl son sekiz macta oynayanlar 10 gol yimedi belediye bunlar süperlermiş ayhan hoca boşa bağırmiş yazıklar olsun bu takımı kuranlara nerde benim gençlerim yazıklar olsun bu takımı kuranlara

hakan eliş 12 Yıl Önce

normal arkadaşlar kimse yadırgamasın yöneticiler kendilerini yönetmekten aciz.bunlar futbolu değil önüne 5 koyun versen ikisini kaybeder gelir.çocuklarda suç yok takım gençleşmiş sen elin gencini değil kendi gencine sahip çık.uşaksporun yaptığı yanlışlara bunlar devam ediyot yöneticiler çok biliyorya istifaya çağırıyorlar bırakmıyorlarda geçen seneki takımı gençleri koy bu denizli takımıyla başa baş oynar denizli takımı çine takımından çokmu üstün size söylüyorum bu takım bu hoca sezonu tamamlamaz geçen seneki gibi çocuklarımızda yok zor anında bu takıma sahip çıksın ali erdoğan bence bunları çağırıp anında görevden almalı.aşiğolar sessiz kalmayın hiç olmazsa bu takıma uşakspor deyipte uşaksporun şanlı ismini lekelemeyin bu yöneticiler olduğu sürece ne özcanlar ne ayhanlar ne üstünler yetişir yazıktır yazık

Ahmet Hakan 12 Yıl Önce

Yıllardır Uşak'ta maç seyredememenin özlemiyle maça gittim. Bir de geçen hafta takım 8 atmış, zevkli bir maç olur sandım. İki takım arasın'da çok fark var, gençlerin yapacak bir şeyi yoktu. Yalnız ne hırs,ne mücadele, ne akıl vardı. Gençleri bu yüzden ayıplıyorum. Birde kapalı tribündeki koltuk tozları bir karış olmasaydı, insanlar insan gibi oturabileceklerdi. Bu işe bölge müdürü karışıyorsa onu kınıyorum. Sen ne iş yaparsın kardeşim. Maç gününden bir gün önce o koltukları yıkatsana. Kendin kıravatını takmış protokolde tertemiz oturuyorsun. Yazıklar olsun aldığın maaş haram olsun. Eğer sorumlu bölge müdürü değil de bir başkasıysa sözlerimi o kişiye aktarıyorum. Sorumluyu bilen açıklasın lütfen...

ali karetepe 12 Yıl Önce

gercek yüzümüze tokat gibi çarpar.. sen takımını tamamlayamayan afyon a 8 atarsın haaa.. al işte denizli gelir çarpar gider..

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?