Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Uşak'a Geleceği Nihayet Netleşti

Kentsel Dönüşüm temel atma törenine katılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Uşak'a gelip gelmeyeceği hususu siyasi kulislerce bir süredir tartışılyordu. Belediye kaynaklı kulisler geleceğini iddia ederken Ak Parti'li bazı kaynaklar ise Bakan'ın gelmeyeceği yönünde iddiaların kulisler de konuşulmasını sağlıyordu. Bu dedikodulardan dolayı Bakan'ın gelip gelmeyeceği bir süredir merak konusu idi.

 Geçtiğimiz günlerde Uşak Belediyesi'nin resmi internet sitesinde de Uşak haber Merkezi'nde de yayımlanan bir haber ile Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Kentsel Dönüşümde çok ciddi emeklerinin geçtiğini söylediği Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Uşak'a gelerek temel atma törenine katılacağını duyurmuştu.

Yaklaşık bir hafta kadar önce duyurulan bu haberin ardından kulisler çalkalanmaya başladı. Bazı çevreler her ne kadar bu türden bir haber belediye kaynaklı yapılsa da Bakan'ın gelip gelmeyeceğinin net olmadığı iddialarını dillendirmeye başladı. Resmi ağızlardan medyaya yansımış bir açıklama olmamakla birlikte, geçtiğimiz Pazartesi günü Bakan'ın Uşak'a geleceğine ilişkin programın iptal edildiği dedikodusu yayıldı.

Pazartesi gününden bu yana Haber Merkezimizi telefonla arayarak Bakan'ın gelip gelemeyeceğine ilişkin gerçeğin ne olduğunu soranların sayısı azımsanmayacak derecede idi. 

Uşak Haber Merkezi olarak Uşak Valiliği kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar'ın 12 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde özel uçak ile Uşak'a geleceği netleşti. Uşak'taki programının şu saatlerde belirlenmeye çalışıldığını Bakan'ın aynı gün saat üç civarı yine özel uçak ile geri döneceğinin netleştiği öğrenildi.

Bakan Bayraktar'ın TOKİ'nin temel atma töreninin yanısıra; Uşak’a gelişi ile başka programlarında açılışının yapması bekleniyor. Gerek Uşak Belediyesi’nin projeleri, gerekse TOKİ’nin projelerinin temel atma ve açılışlarına katılması beklenen Bayraktar'ın Ovademirler Köyü civarında yapımı tamamlanan katı atık deponi alanı ile TOKİ’nin ketsel dönüşüm alanında yer alan dokumacıların mağdur olmaması için yaptırdığı dokumacılar sitesinin kura töreninde bulunması da bekleniyor. Bununla birlikte şehrin kuzey bölgesinde başlatılan 40 metrelik yolların temel atmasını da Bayraktar'ın yapması bekleniyor. 
Yorumlar

HAKKI 12 Yıl Önce

ÇOK NORMALDİR AKPLİLER KENDİLERİNİN DIŞINDA BİRİLERİ UŞAKA BAKAN DAVET EDİNCE HEMEN RAHATSIZ OLUYORLAR NEDENSE

falançı 12 Yıl Önce

sayın bakanımız gizli olarak uşak iline gelebilir. bu normaldir. Uşak Belediye Başkanlığı bunu 15 gün gün önce deglere ediyor ise bu anormeldir. Toki böyle bir organizasyona müsade etmez. Uşak Belediye Başkanlığının gücü yetmez. Selamsız Bandosu çalacak. delinin biri

Dün muhalif bugün yandaş 12 Yıl Önce

Uşak Haber Merkezinin farkı burda işte, yine haberciliğinin farkını göstermiş... Ancak, Ali başkanın Uşak ilini ne hale getirdiğinin resmidir bu haber: önceden ayda iki üç bakan, yılda bir de Başbakan gelirdi bu memlekete, sayesinde bir bakan gelmiş de şehir bu haberle çalkalanıyormuş. Dün muhalefet edip 1000 tane aleyhte imza toplattığı KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN bugün temelini atmaya kalkıyor ama başkanlığı sırasında işin bittiğini göremeyecek, yazık.

MEHMET 12 Yıl Önce

SAYIN BAKAN'IN UŞAK İLİNE GELMESİNİN DUYURUSU UŞAK VALİLİK SİTESİNDE DAHİ YOKTUR.BU ALİ ERDOĞANIN SEÇİM ÖNCESİ ERDOĞAN BAYRAKTAR'A DESTEK İÇİN TRABZON İLİNE GİTMESİNİN BİR DİYETİ MİDİR? YOKSA UŞAK AKP YE ALİ ERDOĞANIN "BAKIN SİZ BENİ PARTİNİZE ALMASANIZ DA BEN BAKANI BÖYLE GETİRİRİM VE SİZİN DAHİ HABERİNİZ OLMAZ" DEMESİ MİDİR? ŞİMDİ BAKAN BEY GELDİĞİNDE ACABA HANGİ AKP Lİ SAYIN BAKANI KARŞILAMAYA GİDER? BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI M.SERHAT EREN KESİN GİDER.PEKİ YİNE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI NURULLAH CAHAN? YA AKP İL BAŞKANI MEHMET GÜN? BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

ne sacma 12 Yıl Önce

belediye başkanı sayesinde mi bakan gelmiyor acaba. bence buna yorum yapan sen bile inanmıyrosun. bakanı getirmek belediyenin mi parti teşkilatyının mı görevi. senin amacın üzüm yemek değil bağcıyı dövmek sacma bir yorum yapmıssın.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?