Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Ülkü Ocakları'ndan Şehit Aileleri Derneği'ne Ziyaret!

Ülkü Ocakları Uşak Teşkilatına bağlı Ortaöğretim Masa Başkanlığı temsilcileri ve Bayanlar Masası temsilcileri Şehit Aileleri Derneği'ne bir ziyarette bulundular.

Ülkü Ocakları Uşak Teşkilatı; Ortaöğretim Masa Başkanlığı ve Bayanlar Masasına bağlı ülkücüler  Uşak Şehit Aileleri Derneği'ne ziyarette bulundu.

Ziyaret ile ilgili Ülkü ocakları İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada teröre karşı birlik ve beraberlik içinde taviz vermeden mücadeleye devam edileceği vurgulandı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Gün geçmiyor ki şehit haberleri almayalım, gün geçmiyor ki gencecik fidanlarımız toprağa düşmesinler. Artan terör olayları Türk milletinin sabrını taşırmıştır.  Terör tavizledeğil ancak ve ancak topyekûn mücadele ile çözülecektir. Şehit ailelerimizin acıları bizim acımızdır. Gencecik fidanlarımızı şehit edip, analarımızın gözlerinden yaş akmasına sebep olanlara yazıklar olsun.

Teröre karşı bir olmak beraber olmak gerekir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu buhranlı dönemlerden çıkabilmemiz için, birlik ve beraberliğimize göz dikenlere karşı mücadeleci tutumumuzdan taviz vermememiz gerekmektedir. Bu bağlamda unutulmamalıdır ki Türk milleti ülkesinin birliğinde gözü olanlarla, dün mücadele etti, bugünde mücadele ediyor ve ebediyen de mücadele edecektir. Değil toprak parçası bu ülkenin tek çakıl taşını dahi alamayacaksınız." dedi.










Yorumlar

Hasan nkuş 12 Yıl Önce

Asenaları ve bozkurtları kutluyorum,onlar demokratik fikri zeminde ülkücülerin var oldugunu dosta ve düşmana göstermişlerdir.

kürşat 12 Yıl Önce

Ülkücü hareketin genç bozkurtlarını katkılarından dolayı kutluyorum.

mehmet ali akıncı 12 Yıl Önce

Allah (c.c) bu vatana Fikri HÜR, İrfanı HÜR, Vicdanı HÜR gençler nasip etsin. inşaallah.

Gökhan Karaman 12 Yıl Önce

Sn Ülkü Ocakları Uşak İl Başkanlığını,Ortaöğretim Masa Başkanlığını ve Bayanlar Masasını en derin duygularımla kutluyor.Bu etkinliklerinin devam etmesini can-ı gönülden diliyorum... Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?