Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Takımları ''Amatör'' Ligde Dibe Vurdu!

Uşak'ta futbolda ki çöküş devam ediyor. Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Uşak Belediyespor ve Uşak Özel İdarespor yüz güldürmüyor.

Bölgesel Amatör Lig 8. grupta yer alan Uşak Belediyespor ve Özel İdarespor 4.haftayıda mağkup kapatarak 14 takımlı grupta 13 ve 12 sırada yer aldılar.

Uşak'ta Barış Battal Stadında  Manisa İl Özel İdarespor'u ağırlayan Uşak Belediyespor rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı ve 4. maçından da puansız ayrıldı.

Özel İdarespor ise  Çine Madranspor'a  konuk oldu. 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 5-2 mağlup ayrılan Özel İdarespor Belediyespor'dan aldığı 3 puanla ligde 12.sırada yer aldı.

Gelecek hafta ligin son sırasında yer alan Afyonkarahisarspor'u Uşak'ta Özel İdarespor ağırlarken, Belediyespor İscehisarspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

7 tane ilçe takımının bulunduğu 8. grupta Aşigo'nun 12 ve 13. sıralarda yer alması Uşak'ın imajını zedelemeye devam ederken Uşaklı futbol severlerin her geçen gün  Uşakspor özlemleri artıyor. Ve aşigolar olmuyorsa zorlamayacaksın diyerek yöneticilere mesaj gönderiyor
Yorumlar

erhan karslı 12 Yıl Önce

haberi yazan sevgili kardeşim yaptığın istifa çağrıları anlamsız.sende iyi biliyorsun ki bal ligi takımlarımızın ikisi de kurum takımı.yönetimlerini kurum amirleri olan belediye başkanı ile il genel meclisi başkanı belirler.Nihayetinde devlet memuru olan insanlar bunlar.kurumları ne kadar kaynak aktarırlarsa onlarda ona göre dağıtırlar.sene başında herkese söyledik,yazdık.bu sene için her iki takımdan da fazla birşey beklenmesin.14 takımlı ligde son ikinin hemen üstünde yani 11 ve 12 nci olarak ligi bitirmeleri bu sene için başarıdır dedik.mevcut durumda bu iki takımın maçlara bile çıkması başarıdır.ne belediye ne de il özel idare bundan daha fazlasını yapamaz.işin gerçeği kurum takımlarının şampiyonluğa oynayacak şekilde harcama yapmaları da çok fazla mantıklı değil.bunların altyapıya daha fazla ağırlık vermeleri daha mantıklı.Uşak için profesyonel takım özlemini dindirmek için başka şeyler yapmak gerekir.bu iki takım dışında 1.amatördne başka bir takımın bal ligine çıkarmak lazım.

kaynak insan 12 Yıl Önce

uşak belediyesinde bu kadar beceriksiz insan ancak bu kadar bir arada olabilir. Kulübün becerisiz gizli başkanı mustafa gündüz resmi başkan bedii beşkazlıoğlu bu kulübü alt yapı hazırlayıcıları h. duyu ve 2 adet ayhan hocaya bıraksalar belediye spor 1970 li yıllara geri döner. sünettçi selehattin köle mustafa adil faik, kasap yüksel radyocu anadol efe tahir. vs. vs. l

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila