Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Cumhuriyet Bayramı Uşak Kent Meydanı'nda Coşkuyla Kutlandı!

Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yılı nedeniyle kutlanan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri Uşak'ta Atatürk Anıtı'na konulan çelenk töreniyle başladı. Kent Meydanında gerçekleşen kutlamalara vatandaşın ilgisi de yoğundu.



Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 89. yılı... Cumhuriyet'in kuruluş yıldönümü olarak ilan edilen 29 Ekim Cumhuriyet Byaramı kapsamında Uşak'ta da kutlamalar başladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Vali Mehmet Ufuk Erden, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Yarbay Osman Küçük ve Belediye Başkanı Ali Erdoğan Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından tören sona erdi. Etkinliğe Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Ak Parti Milletvekili Mehmet Altay ve daire müdürleri de katıldı. 

Vali Mehmet Ufuk Erden, çelenk koyma töreninin ardından Cumhuriyet'in 89. yılı etkinliklerinin il genelinde coşkuyla kutlanacağını, kutlama programlarına vatandaşların yoğun katılımını beklediklerini söyledi.

Kent Meydanındaki kutlamalarda Vali Erden, Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve Garnizon Komutanı Osman Küçük alanı gezerek vatandaşları selamladı. Öğrencilerin kırmızı-beyaz kıyafetleriyle yaptıkalrı geçit töreninin ardından resmi kurumlar da Türk Bayraklı araçlarıyla bir geçit töreni yaptı.

Kutlama esnasında folklor ekibinin sunduğu halk oyunları gösterisi yoğun ilgi topladı. Programa katılan vatandaşların da ilgisinin yoğun olduğu gözlemlendi.

Ayrıca Uşak Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri de bugün başlayacak.







Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?