Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

UTSO Üyelerine Lider Şirket Olmanın Püf Noktalarını Anlatıyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası "UTSOIM/EX Dış Ticaret Ayı" etkinlikleri kapsamında ikinci organizasyonu olarak, Atatürk Kültür Merkezi’nde “Dış Ticarette Lider Şirket Olmanın Püf Noktaları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenledi.

UTSO üyelerinin katıldığı toplantıda, sunum yapan Dr. Barbaros Kon Küreselleşen Dünya’yı anlamak, Geleceğin marka şirketleri olmak gibi birçok konuda bilgi verdi. Rekabet ve kriz gibi beklenmedik olaylar sonucu oluşan yeni dünya düzeninin her geçen gün iş yaşamını zorlaştırdığını belirten Kon “ Durmadan değişen, gelişen, sınırsız bilginin dolaştığı yeni iş yaşamında artık işverenler operasyonel işlerden başlarını kaldırmalı ve değişen dünyayı takip etmeli. Artık ‘müşteri neyi sipariş verirse biz onu yaparız’ mantığı yıkılmalı. İşadamları farklılaşmalı ve inovatif düşünen, yeniliği takip eden organizasyon yapıları oluşturmalı. “ dedi.

Dr. Barbaros Kon, global dünyada geleceği görebilen, gelecekteki fırsatları bugünden tahmin edebilen şirketlerin ayakta kalabileceğini ve lider şirketler olabileceğini vurguladı.

Eğitime katılan üyeler, eğitimden memnuniyetle ayrıldıklarını ve eğitimin devamlılığının sağlanmasını istediklerini UTSO ve Humanica Danışmanlık yetkililerine bildirdiler.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?