Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Kavşaklardaki Aydınlatma Direkleri Sürücülere Zor Anlar Yaşatıyor

Trafik ikaz lambalarının önüne OEDAŞ tarafından koyulan aydınlatma direği ışıkların görüş açısını da kapatarak sürücülere zor anlar yaşatıyor.

İstasyon-Otogar istikameti Migros kavşağındaki trafik ikaz lambalarının önüne dikilen aydınlatma direği sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatarak kazaya davetiye çıkartıyor.

Trafiğin ve insan hareketinin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Şeref Caddesi-Migros kavşağında bulunan trafik ikaz lambalarının önüne OEDAŞ ekiplerinin diktiği aydınlatma direği görenleri hayrete düşürürken sürücüler için de çileli bir hale dönüştü. Çevreden geçenlerin kimi alaycı bir şekilde bu enteresan durumu fotoğraflayarak, kimi ise eleştirerek duruma tepki gösterdi.

Trafik ikaz lambalarına dikkat etmeme veya uymama sonucu meydana gelen trafik kazalarının sayısının oldukça fazla oluşu göz önünde bulundurularak yetkililerin bu hususta gereken hassasiyeti göstermesi gerektiğini de belirtmek gerekir.













Yorumlar

Yıldıray AKINCI 12 Yıl Önce

Üstün bir zekanın eser olsa gerek, hayır zaten kavşaklar problem sen bir de gelip mevcut ışıkları direk ile engelle! hayır hava günlük güneşlik iken elektrikler gelip gider, hatta trafik ışıkları bile çalışmaz( 10 gün önce olanlar) trafik birbirine girer, hayat durur bununla ilgili kurum mağdur olan halka bir açıklama bile yapmaz sonra birileri kalkar trafik ışığını önüne direk diker, ayıp ayıp biraz yüzünüz kızarsın

Bir yetkili 12 Yıl Önce

OEDAŞ olarak, Uşak Belediyesi ile yaptığımız ortak görüşmeler sonucunda bu trafik ışıklarının yerinin değişeceği ile ilgili olarak aldığımız bilgiler neticesinde, Mehmet Topaç Bulvarı uzun süre aydınlatmasız kalmaması için, trafik lambalarının yerinin değişmesi beklenmeden, aydınlatma direği olması gereken yere dikilmiştir. Çok yakında trafik ışığının yeri değişecek, vatandaşlarımızın bu konuda ki mağduriyeti giderilecektir...

Yetkili 12 Yıl Önce

Bir yetkili ne dediğinin farkindami, mağduriyeti giderilecek, trafik ışıkları yerdegistirene kadar ki meydana gelecek kazalardaki mağduriyet nasil giderilecek. Ölümlü bir kaza olursa Allah korusun biri ezilirse ne yapacaksın yetkili... Ülkede senin gibi yetkililer oldukça daha çok yapar bozarlar... Hiçbirşeyiniz planlı programlı degil ki... Bide güya yardımcı oluyorsun bir yetkili. merak etmeyin trafikisiklari yer degistirelecek cevaba bak yaaa.

yetkisiz 12 Yıl Önce

Vay arkadaş ne trafik ışığıymış. Sanki aynı yerde tek ışık varmış gibi oraya takılmış millet. Bu ülkede yaşamak mucize iken küçük bir şehrin en önemli küçük caddesinin bir tek ışığına takılmış. komik :)

sülo 12 Yıl Önce

Bu memlekette öyle akıllı insanlar varki trafik lambasını adeta nsan almış özenerek kapatmak için. umarım kaza olmadan sorun çözülür.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?