Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

ADD Uşak Şubesi'nden Çoşkulu Cumhuriyet Balosu

Cumhuriyetin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle her yıl Atatürkçü Düşünce Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Cumhuriyet Balosu'nun dokuzuncusu Çağrı Düğün Salonu'nda gerçekleşti.



Atatürkçü Düşünce Derneği Uşak şubesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Cumhuriyet Balosu dün akşam yoğun bir katılımla Çağrı Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen baloya Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, İl Başkanı Bülent Horasan, Merkez İlçe Başkanı Filiz Bilen, BARO Eski Başkanı Rıza Albay, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, ADD Uşak Eski Bşkanı ve Genel Merkez Üyesi Ercan Uzun, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Özgür Uğur, İşçi Partisi İl Başkanı Avukat Gürcan Sağcan, Eğitim-Sen Uşak temsilcisi Deniz Ertunç, TGB Uşak üyeleri, ADD üyeleri ve Cumhuriyet Halk Partililer katıldı.

Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan balonun açılış konuşması Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Arif Güvenir yaptı. Güvenir konuşmasında günün anlam ve önemine değinirken dernek olarak bugüne dek yapılan faaliyetler ve bundan sonra da yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Güvenir konuşmasını geceye katılanlara teşekkür ederek sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Uşak Kültür ve Sanat Merkezi Halk Oyunları Ekibi yöresel oyunlarla izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Geceye katılanlar halk oyunları ekibinin gösterisinin ardından İzmir'den gelen Bando takımının çaldığı marşlara ellerindeki bayrakları sallayarak eşlik ettiler. 

Baloda "Cumhuriyeti Biz Böyle Kurduk" adlı bir tablo açık artırmaya çıkarılırken elde edilen gelirin Aybey Mahallesi'nde yapılacak olan ödev evi için kullanılacağı belirtildi. Tablonun sahibi ise Gülizar Aydın oldu.

Yoğun katılımlı ve eğlenceli balo gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.




Yorumlar

yasinn... 12 Yıl Önce

fotoların hepsıne baktımda bunlar o her fırsatta türkiyenin bu haline atamızın kemikleri sızlıyordur diyenler değilmi yoksa benmi yanlış görüyorum,hani bazı şişelerin rengi yeşil ve bardaklarda kırmızı içecekler varda heralde vişne suyu olmalı :-)

ogretmen 12 Yıl Önce

CUMHURİYETİMİZİ RAKI İLE NE GÜZEL KUTLAMIŞSINIZ .AFERİN SİZE TÜRKİYE SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORDUR DİMİ.ÖNCE AYIK OLMAK GEREK AMA

kurtuluş 12 Yıl Önce

yorum yapan arkadaş artık insanları yiyip içtikleri üzerinden aşağılama,insanların karaterleri hakkında ucuz yorum yapma alışkanlıklarından vazgeçsen.biliyorum aslında bu zeka sorunu ile ilişkili ama yine de bir dene.. insanları fikirleri üzerinden değerlendir..

koçak 12 Yıl Önce

zeybek ekibi muhteşemdi daha önce hiç böyle bir gösteri izledim erkek arkadaşın yaptığı soloya hayran kaldım.kim yetiştirdiyse helal olsun diyecek başka birşey yok harcanıyorlar böyle yerlerde.bu yetenekteki insanların daha farklı yerlerde olması lazım.

atalay 12 Yıl Önce

evet aynı şekilde zeybek gösterisini bende çok beğendim daha önce hiç duymadığımız görmediğimiz oyunlar tebrik ediyorum alışılmışın dışında bir gösteri sergiledikleri için.resmen tiyatro gibi gösteri yaptılar herbirini kutluyorum gecenin en enkileyici yanıydı bence zeybek gösterisi.

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila