Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Üniversitesi Kurum İdari Kurul Toplantısı Yapıldı

Üniversite yönetimi ve yetkili sendika olan Türk Eğitim Sen temsilcilerinin katılımıyla Uşak Üniversitesi İdari Kurul Toplantısı yapıldı.

Uşak Üniversitesi idari kurulu Kasım ayı toplantısı gerçekleşitirildi. Kamu görevlilerinin işyeri çalışma koşulları ve kanunların kamu görevlilerine eşit olarak dağıtılması konusunda görüş bildirme görevi olan Kurum İdari Kurul toplantısı yapıldı.

Toplantıya Uşak Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Çelebioğlu, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Adil Karaman ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan Gökçe katılırken, Türk Eğitim Sendikasını temsilen TES Uşak Şube Başkanı Ahmet Gürten, TES Üniversite Temsilcisi Araş. Gör. Dr. Kamil Uygun, TES Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sezayi Daşdemir ve TES Şube Yönetim Kurulu Üyesi Sadiye Özdemir katıldı.

Toplantıda görüşülen ve karara bağlanan konularla ilgili tutanaklar tutuldu.
Yorumlar

TES 12 Yıl Önce

eğitimbirsencilere kapak olsun

Akademisyen 12 Yıl Önce

Ben Türk Eğitim Sen'e üye değilim ama İktisat Fakültesindeki Araştırma Görevlilerine yapılan hukuk dışı işlemlere karşı alınan kararı takdir ediyorum.Umarım sendika bu kararının arkasında durur takipçisi olur.

antieğitimbirsen 12 Yıl Önce

üniversitenin kurumsallaşması için sadece TÜRK EĞİTİM SEN çalışıyor. bireysel istekler ön planda değil. eğitimbirsen ise fakülte sekreteri, bölüm başkanı veya bazı makamlar için yalan vaatlerle üye topluyordu. vaatler gerçekleşmeyince istifalar başladı.

Abi 12 Yıl Önce

Eğitim Bir Sendikasının geçen yıl yetkili iken almış olduğu ama hiç bir maddesinin hayata geçmediği idari kurul kararları halen daha panolarında asılı yahu bunun önünden geçerken hiçmi yüzünüz kızarmıyor insan o panoya bakınca utanır bari o sayfaları kaldırın da milletin içine öyle çıkın

TES 12 Yıl Önce

panolarına astıkları ve arkasında duramadıkları kararların üzerine fotoğraf asarak reklamcılık yapmıştı eğitimbirsen.fotoğrafçı foto çekerken bile sorunlara odaklanan bir sendika var şu an. poz veya reklam peşinde değil.Türk eğitim senin yetkiyle girdiği toplantı saatlerce ve birkaç oturumda yapıldı.eğitimbirsen yetkiliyken 25-30dk sürüyordu(çaykahve dahil).uşak üniversitesi akademik ve idari personeli iki sendika arasındaki farkı anlamıştır artık.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?