Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Belediyesi Travel Turkey Fuarı’nda

Uşak Belediyesi ve Uşak Valiliği, İzmir’de gerçekleşen Travel Turkey Fuarı’na katıldı. Türkiye’nin turizm alanındaki en büyük buluşmalarından birisi olarak düşünülen fuarda Uşak’ın tanıtımı hedefleniyor. Fuarda Uşak Belediyesi’de Uşak halılarının tanıtımı için çaba veriyor.

09 Aralık tarihine kadar devam edecek olan fuarda kentin değerleri  en iyi şekilde tanıtılacak. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ali Erdoğan fuara sağladıkları katılım ile tanıtıma ve Uşak’ın değerlerinin daha çok geliştirilmesine katkı sağlamak istediklerini bildirdi. Bu şekilde fuarlara katılım önemli olduğunu dile getiren Başkan Erdoğan, “ Fuarlar ilimizin ve değerlerinin en iyi şekilde tanıtımı için önemli organizasyonlardır. Bugüne kadar katıldığımız fuarların meyvelerini almaya başladık.  Değerlerimizin tanıtımını her platformda sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 

Daha önce katıldıkları fuarlar Uşak’ın unutulmaya yüz tutmuş markalarını gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Erdoğan, bu konuda başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. Uşak halılarının fuarlşardaki tanıtımı ile iyi noktalara gittiğinin altın çizen Erdoğan, “ Uşak halıları ile ilgili çalışmalarımız artarak devam ediyor. Halılarımızın en iyi yerlere gelmesi için verdiğimiz mücadelede  fuarlarda önemli bir yer tutuyor. Tanıtım atağımızda güzel haberler almaya başladık. Şu an bile halılarımıza olan talep nedeni ile dokuyucuya ihtiyaç duyuyoruz” diye konuştu. Başkan Erdoğan fuarlarda tanıtımı en güzel şekilde sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Fuarlar bizim için önemli

Uşak Belediyesi’nin fuar organizasyonlarını önemsediğini ve katılmaya devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, “ İlimizin tanıtımının en iyi şekilde  olmasın istiyoruz. Maalesef ilimiz çok güzel ve değerli markaları olmasına rağmen tanıtım eksikliği ve sahip çıkılmaması nedeniyle hak ettiği yere gelememiş. Biz ilimizin değerlerinin hak ettiği yerde olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimizin markalarının ön plana çıkması kentin menfaatleri gereğidir. Bu nedenle fuar organizasyonları önemli bir yer tutmaktadır. İzmir’de katıldığımız Travel Turkey Fuarı da bu bağlamda önemli bir yer tutmaktadır. Fuarın turizm fuarı olması ilimizin tanıtımı açısından başka bir öneme haizdir. Turizm fuarları halımızın tanıtımı için bir fırsat niteliğindedir. İzmir’deki fuar da bu bağlamda bizler için tanıtıma istediğimiz katkıyı sağlamada aracıdır. Fuar sonunda istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Bundan sonra da bu tip fuarlar ile en iyisine ulaşacağımıza inanıyorum. İlimizin tanıtımı için belediye olarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.  






Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila