Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Ülkü Ocakları'nın 2023 Liderlik ve Siyaset Okulu Eğitimi Sürüyor

Uşak Ülkü Ocakları'nın gençlere yönelik düzenlediği, bir çok akademisyen ve bilim adamının seminer verdiği liderlik ve siyaset okulu programına basın içerisinden seçilen ve davet edilen Uşak Haber Merkezi editörü Nurullah Çavuşoğlu, siyasette basının yeri ve önemi başlıklı konuda paylaşımda bulundu.



Ülke genelinde günden güne artan ve çeşitli siyasi teşkilatlar ile sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği siyaset ve liderlik okullarına bir katkı da Uşak Ülkü Ocakları'ndan geldi. Uşak Ülkü Ocakları'nın hazırlayıp düzenlediği etkinlikler Kasım ayı itibariyle başladı.

2023 Siyaset ve Liderlik Okulu adının verildiği eğitim kapsamında ocak mensubu gençlere yönelik çeşitli konularda bilgi ve tecrübelerini aktarmak, paylaşmak üzere farklı statü ve kuruluşlardan eğitimcilerin seçilerek davet edildiği ifade edilen seminer kapsamında her eğitimciye alanıyla ilgili başlıklar verildiği öğrenildi.

Uşak Ülkü Ocakları yöneticilerinin yaptığı açıklamada etkinlik kapsamında yerel siyasetçi, akademisyen, sivil toplum örgütü temsilcileri, kişisel gelişim uzmanları ve genel merkez yetkililerinin de eğitim vermek üzere seminerlere katılacağı da ifade edildi. 2023 Siyaset ve Liderlik Okulu'nun Cumartesi günü yapılan oturumuna da Siyasette Basının Önemi ve Yeri konulu seminere Uşak Ülkü Ocakalrı yönetimi tarafından Uşak Haber Merkezi editörü Nurullah Çavuşoğlu ve köşe yazarı Vedat Orhan davet edildi. Nurullah Çavuşoğlu iki saat süren seminer kapsamında önemli bilgiler verdi.

Uşak Ülkü Ocakları binası konferans salonun yapılan seminere 50'ye yakın genç katılırken ocak yöneticilerinden Talat Satılmış'ta hazır bulundu.

Çavuşoğlu, Uşak Haber Merkezi'nin kuruluşundan itibaren içinde bulunduğu basın camiası ve Uşak Haber Merkezi'nin gelişimi ile ilgili önemli bilgiler ve tüyolar verdi. Nurullah Çavuşoğlu Uşak Haber Merkezi'nin henüz birinci yılını doldurmadan Uşak'taki medya kuruluşları arasında zirveye çıkma serüvenini anlatırken, bu başarıyı elde etmelerindeki habercilik anlayışına vurgu yaptı. Çavuşoğlu verdiği bilgileri, Uşak gündemine yön veren ve gündem oluşturan haberleriyle de örneklendirdi.

Uşak Haber Merkezi yetkilisi Nurullah Çavuşoğlu, konuşmasının hemen her yerinde basının siyaset, sosyal, ticari hayatın içindeki önemini vurgularken; "Basın, siyasette herşeyden ötede ve birinci kuvvet konumundadır" dedi.

İki saat süren oturum boyunca gençlerin dikkatle dinlediği Nurullah Çavuşoğlu'nun seminerin sonunda gelen soruları da cevaplamasıyla program sona erdi.
Yorumlar

MHP Lİ 12 Yıl Önce

Ya bırakın artık şu mhp işlerini. Halen anlamadınız mı? MHP dönemi bitti. bunu kabullenin artık. Ben mhp için neler yaptım ama artık bitti. bizler şimdi Milliyetçiyiz ve Oyumuzda AK Partiye. Kafanıza sokun artık. MHP gençliği artık AK Partiye oy veriyor.

gerçek mhp li 12 Yıl Önce

senin gibi yalakalar için bitmiş olabilir ama ülkücü harekat hiç bir zaman bitmez bitiremezsiniz birde utanmadan bende mhp liydim diyorsun bunu söylerken insanın yüzü kızarır be utanmaz herif ak yalakalar kim bilir ne menfaatin vardı akp li oldun ama unutmaki bu dünyada hala şerefli insanlar varrrr ve olacaktırda üç kuruş menfaat için kendinizi satıyosunuz birde utanmadan buraya yorum yazıyosunuz.

babalban45 12 Yıl Önce

bir kere şunu söyleyim bu etkinlikleri yapan mhp değil ülkü ocakları daha da bir çok etkişnlik var yapılan gelirsen ocağa görürüsün gittiği yerin bile yeni si olamayan hala ülkücü adını kulanan sen gibi zavalılara acıyorum özcan yeniçeri diyorki senin gibiler için biz eskiden adamdık şimdi değiliz diyor sen ve senin gibiler aynen öylesiniz kaç defa ocağa geldiidnde kaç defa ne derdiniz sıkıntınız var mı diye sordunda eleştiri yapıyorsun şunu unutma akp de birgün anap gibi dyp gibi dağılıp gidecek ama ülkücü hareket her zaman var olacak.sen zaten oyunu akp ye vermeye devam et sen mhp ye oy verdğin gün ben vermeyecem buna emin ol çünkü bizim içimize senin gibi menfaat yalayıcıları yok

Teşkiltatçı 12 Yıl Önce

ocak, bu aralar güzel şeyler yapıyor. özellikle akademisyenlerin desteğini ve yardımlarını da talep etmesi iyi oldu. akademisyenlerin seminerlere katılması, seminerlerin bilimsel platformda yürütülmesi çok doğru.

Eski MHP li 12 Yıl Önce

MHP Lİ yazana kişi bence biraz haklı. neden mi? SİZE Milletvekilliği seçimini hatırlatayım. AKP 122.000 kişi CHP 63.000 Kişi MHP ise sadece 24.500 KİŞİ akp gidecek büyüyor mhp de tersine küçülüyor. Neden küçülüyor acaba düşündünüz mü. Neden kan kaybediyor.. Ocaklara hiçbir sözüm yok bende orada yetiştim ama bazı kendini bilmez haysiyetsiz kişiler yüzünden artık mhp ye oy vermiyorum. Ülkücü gençlik yoluna devam edecek elbet ama benim gibi bir gün anlayacaklardır elbet.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?