Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta Yoğun Katılımlı Engelliler Günü Kutlaması Gerçekleşti!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bu akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde engelli kızların hazırladığı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Uşak halkı yoğun ilgi gösterdi.



Uşak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi Spor Kulübü tarafından hazırlanıp sunulan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlaması bugün Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Etkinliğe izleyici olarak katılanlar arasında Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Eşi Yeşim Erden, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kabay, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer ve Kent Konseyi Başkanı Zafer Aydın da katıldı. Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar salonu tıklım tıklım doldurdu.

Vali M. Ufuk Erden'in açılış konuşmasıyla başlayan program yaşam evlerinde kalan kızların şiir, şarkı, oyun ve gösterileriyle devam etti.

Engelsiz yaşam evlerinde kalan engelli kızların sergiledikleri oyunlarla ve söyledikleri şarkı-şiirlerle eğlendiler. Anadolu ateşi gösterisi sırasında Uşaklı Çılgın Davulcu olarak tanınan Erkan Karagöz'ün de davuluyla yaptığı şovlar geceye renk kattı.

Engelsiz Yaşam Merkezi Beden Eğitimi öğretmenlerinin rehberliğinde engelli kızların sergiledikleri performans, her defasında ayakta alkışlandı. Eğitmenlerin uzun soluklu eğitim çalışmalarının ardından düzenlenen gecede engelli kızların yanında yine her zamanki gibi öğretmenleri vardı.

Etkinlik fuaye alanındaki kokteyl ve engelli kızların çalışmalarının sergilenmesiyle devam etti. Vali Erden, eşi ve protokol üyeleriyle birlikte kızların hazırladığı el işlerini ve tabloları da inceledi. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?