Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Siirt'te Şehit Düşen Uşaklı Polis Memleketi Uşak'a Getiriliyor!

Geçtiğimiz gün kaymakamlık binasının gözetleme kulesinde nöbet tuttuğu sırada dengesini kaybedip düşerek şehit olan Ömer Yazıcı bugün Siirt'te düzenlenen törenin ardından Uşak'a getirilmek üzere uğurlandı.

Siirt Aydınlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ömer Yazıcı, 2 gün önce nöbet tutmak için çıktığı kaymakamlık binası gözetleme kulesinden dengesini kaybederek düşüp ağır yaralandı. Evli ve 1 çocuk babası Yazıcı, kaldırıldığı Siirt Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen bu sabah saatlerinde şehit oldu.

Şehit Yazıcı için bugün Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Ahmet Aydın, İl Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, polis memurunun 3 aylık hamile eşi Gülşah Yazıcı ile oğlu 1 yaşındaki Eymen Efe Yazıcı, annesi Safiye ile babası Tahsin Yazıcı ile meslektaşları katıldı. 

Şehit polis memuru Ömer Yazıcı'nın cenazesi törenin ardından memleketi Uşak'a getirilmek üzere uğurlandı.

Polis Memuru Ömer Yazıcı'nın cenazesi 1 Ocak Salı günü Banaz'ın Dilek Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. Uşak Valisi M. Ufuk Erden'in de katılacağı cenaze törenine saat 10:00'da Emniyet Müdürlüğü önünden araç kaldırılacağı öğrenildi.
Yorumlar

elmalııdereli . 12 Yıl Önce

e dereli olarak yazılarımı onaylamadıgın icin kısatutuyorum.editör............sehitimize allah ramet eylesin sorumlularrr bulunsuunn...

mehmet karakülah 12 Yıl Önce

siit te şehit olan polisimiz allah rahmet eylesin mekenı cennet olsun aileresini sabırlar diliyorum

diyoruz. 12 Yıl Önce

peki olis hangi sebeplerden düstü öldü derdi neydi hangisartlar da nöbet tutuyordu satimi fazlaydı nöbetin daha cok sorularvar ama neyse.sonusolarak arastırılıp ihmalvarmı acıklasınlar.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?