Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'a 5 Yıldızlı Anemon Oteli Yapımının Önü Açılıyor!

Türkiye genelinde 18 lüks oteli bulunan Anemon Otellerinin Uşak'a yapmayı düşündükleri 5 yıldızlı tesise yer temini bugün Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Ilıcaksubaşı tesislerindeki yerin 49 yıllığına kiralanmasının önünü açan madde meclisten geçti.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında Uşak'a gelerek 5 yıldızlı otel yapmak üzere yer tespiti çalışması yapan Anemon Otelleri sahibi İsmail Akçura'nın yatırımı için tahsis edilmesi düşünülen yer belediye meclisinde gündeme geldi.

Akçura'nın Uşak ziyareti sırasında Uşak Haber Merkezi olarak ele aldığımız haberde "Ali Erdoğan'ın Uşak Belediyesine ait Ilıcaksubaşı mevkiinde bulunan araziyi göstermesi üzerine yeri çok beğendiğini öğrendiğimiz Akçura; Erdoğan'a Şelale Kafe ve Belediye Misafirhanesinin bulunduğu arazinin "yap işlet devret" metodu ile kendilerine tahsis edilmesi halinde 5 yıldızlı bir otel yapabileceğini söyledi. Akçura'nın bu teklifine Ali Erdoğan'ın da olumlu yanıt vermesi üzerine prensipte anlaşılmış olduğunu" gündeme getirmiştik.

Bugün yapılan Belediye Meclis toplantısında görüşülen gündem maddesinde sözkonusu yerin 49 yıllığına kiralanarak Turizm Konaklama Tesisi yapılabilmesi için konunun Uşak İl Çevre Komisyonu'na gönderilerek yerin tahsisinin önü açıldı.

Oylamaya geçilen gündem maddesi Ak Parti ve CHP grupları ile Bağımsızlar kabul oyu verirken MHP'de Utku Demiröz çekimser yönünde oy kullanırken, Barbaros Doğan, Ahmet Karaoğlu, İbrahim Karahan ve Hüsamettin Dayan'ın red verdi. MHP'li diğer üyelerin de kabul oyları ile beraber konunun İL Çevre Komisyonuna havalesi oy çokluğuyla kabul edildi.
Yorumlar

genç uşaklı 12 Yıl Önce

şehrimizde 1 tane bile 5 yıldızlı otel olmaması büyük bir ayıptır.. hem şehrimizin imajını güçlendirmesi hem de istihdam edilecek personel sebebiyle hayırlı bir iş olmuştur.. artık böylece dış ülkelerden gelen yabancı misafirler "afyondaki" 5 yıldızlı otellere gitmek zorunda kalmayacak :)

kamil 12 Yıl Önce

verin belediyenin mallarını afyondaki otel yerlerini belediye değil hazine verdi.dikilitaşta oturan vatandaşın tek yeşil alanınıda zenginlere verdiniz helal olsun size artık sizide konaklattırırlar...

uşaklı vatandaş 12 Yıl Önce

Uşak'ta çok geç kalmış bir yatırım. Umarım en yakın zamanda biter ve devreye girer. Darısı Banaz Hamamboğazı ve Murat Dağı'na.

Ali KÜNEK 12 Yıl Önce

Ilıcaksu Başı parkına, 49 yıllığına otel yeri tahsisine evet oyu kullanan,Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyeleri kime hizmet ediyorlar? YAZIK.........Otel yapacak yer kalmadımı?

U. Özköse 12 Yıl Önce

Sayın Ali Künek kentin en büyük eksiği olan 5 yıldızlı otelin yaplabilmesi için elini taşın altına koyan Belediye Meclisi üyelerine bu suçlamanın mantığını anlayamadım doğrusu. İzah ederseniz sevinirim ne önerirsiniz acaba? Anladığım kadarı ile yerini beğenmediniz eski belediye bakanı olarak nereyi önerebilirsiniz ki? Hep aynı zihniyet her şeye muhalefet.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?