Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta İlköğretim Öğrencilerinin Biber Gazı Merakı 8 Öğrenciyi Hastanelik Etti!

Atatürk İlköğretim Okulu'nda bir öğrencinin yanında taşıdığı biber gazını koridorlara ve sınıftaki öğrencilere sıkmasıyla 8 öğrenci fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Atatürk İlköğretim Okulu’nda saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, 8. Sınıf öğrencisi olan 15 yaşındaki G.A. ve B.N.Ç, yanında getirdiği biber gazını okulun koridoruna sıktı . Bazı öğrencilerin biber gazından etkilenerek rahatsızlanması üzerine durum okul idaresine bildirildi.

Fenalaşan 8 öğrenci okul idarecilerinin çağırdığı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Birimi’ne gönderilerek tedavi altına alındı. Olayın ardından okula gelen polis, biber gazını sıkan G.A. isimli öğrenciyi sorgulamak üzere Çocuk Polis Merkezi’ne götürdü.

Gazdan etkilenen öğrencilerin G.A'dan şikayetçi oldukları öğrenilirken; Uşak Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut yaptığı açıklamada, “Polis olayla ilgili adli işlemi başlattı. Bizde okulla ilgili idari soruşturma başlattık” dedi.







Yorumlar

HALKTAN BİR KİŞİ 12 Yıl Önce

ewt

Daha Fazla Haber
Güncel
CHP'nin Uşak'taki FETÖ ilişkisi ve geçmişten günümüze FETÖ'nün Uşak siyasetini dizayn çabası
Yaşam
Aracınızda Kilitli mi Kaldınız? Sancaktepe Oto Çilingir Yardımda
Güncel
Erman Karakaya ve Yankı Kesgin'den Unutulmaz Bir Gece
Yaşam
3mm MDF ile Hayal Gücünüz İnce Detaylara Dönüşsün
Yaşam
Maltepe'de Aniden Biten Aküye Çözüm!
Güncel
Barış Manço ve Cem Karaca’nın Ruhu AKM’de Piyanist Erman Karakaya ve Solist Yanki Keskin eşliğinde yeniden Canlanıyor!
Güncel
Uşak'ta Uyuşturucuya Geçit Yok: 100 Milyon TL değerinde Ecstasy Yakalandı, 2 Şüpheli Tutuklandı!
Yaşam
Gün Boyu Ayakta Kalanlar İçin En Uygun Kadın Ayakkabıları Hangileri?
Güncel
Sivaslı'da Uyuşturucu Operasyonu: 15 Gözaltı, Bonzai ve Ecza Ele Geçirildi!
Güncel
Sayın Vali ve Sayın Baş Savcı başta olmak üzere Devlet erkanı ve büyüklerimize UMPAŞ ve OSB'ye müdahale gerekliliğini hatırlatıyorum