Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşaklı Fenerbahçeliler Yarı Final Aşkına Sokaklarda!

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçında Lazio ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk maçtaki 2-0'lık üstünlüğün avantajıyla çıktığı müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak yarı finale çıkma başarısını gösterdi. Fenerbahçe'nin başarısı Uşak'ta da doyasıya kutlandı.

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Lazio'yu 2-0 yenen Fenerbahçe, rövanş maçında deplasmanda rakibi ile 1-1 berabere kalarak yarı finale yükseldi. Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta Lazio'nun golünü 60. dakikada Senad Lulic atarken, Fenerbahçe'nin golü ise 73. dakikada Caner Erkin'den geldi. Bu sonuçla Fenerbahçe, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Maçın bitişi ile birlikte Fenerbahçeli taraftarlar tüm yurtta olduğu gibi Uşak'ta da sokaklara döküldü. Yüzlerce Uşaklı Fenerbahçe taraftarı ellerinde Fenerbahçe bayrakları, dillerinde Fenerbahçe marşları ile yarı final başarısını çoşkuyla kutladı.

Belediye önünde toplanan Fenebahçeliler sloganlar ve marşlar eşliğinde Atatürk Anıtı önüne kadar yürüdüler. Anıt önünde toplanan kalabalık okudukları İstiklal Marşı'nın ardından tezahüratlarına devam ederek yarı final çoşkusuna ortak oldular. Taraftarların bir kısmı ise konvoy yaparak bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadılar.

Yorumlar

Bora 12 Yıl Önce

fenerbahçelileri tebrik ederim ama erken havaya girmişler sonu yine hüsran...

uşak 12 Yıl Önce

kardeşim şu coşkuyu birde uşak takımları için yaşayın..bakın basketbol takımızda tarih yazıyor şampiyonluğa gidiyor..seneye uşağa fb gs efes bjk gelecek birazda bunun önemini hissedin..yanlış anlaşılmasın bende fb liyim uefa yarı final e çıktık tabii cışku olacak olmalı ama şehrimizin takımı için de bu coşkular yaşanmalı..sizce ??

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?