Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP Genel Merkez Heyeti Uşak'ta Çözüm Sürecini Eleştirdi!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan, Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MYK Üyesi Mehmet Parsak Uşak'a gelerek son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden çözüm süreci hakkında açıklamalarda bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez Heyeti ATAPARK'taki kahvaltılı toplantıda İl-İlçe teşkilatlanmaları ve partililerle buluştu. MHP Heyeti toplantıda çözüm süreci hakkında açıklamalarda bulunarak hükümet poltikalarını eleştirdi.

ATAPARK Cafe&Restoran'daki kahvaltılı toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan, Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MYK Üyesi Mehmet Parsak'ın yanı sıra MHP İl-İlçe yönetimleri, MHP Kadın Kolları yönetimi, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, BARO Başkanı Baki Kantar, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Muhammet Gür, Uşak Ülkü Ocakları yönetimi ve partililer de eşlik etti.

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayan, hükümetin devleti iyi yönetemediğini ifade ederek, iç-dış politikada, sosyal hayatta ve ekonomideki bozulmalar hakkında açıklamalarda bulunarak hükümeti eleştirdi.

Ayan konuşmasının büyük bir kısmını T.C ibaresinin silinmesi ve Akil İnsanlar konusuna ayırdı. İlk olarak T.C ibaresinin silinmesi konusunda konuşan Emin Haluk Ayan; Ak Parti hükümetinin neyi satmak istiyorsa onun başından T.C ibaresini sildiğini söyledi.

Akil İnsanlar konusunda da hükümete eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ayan; "Ak Parti Hükümeti ne yaparsa yapsın İmralı ve Kandil'i memnun edemiyor. Ancak şunu iyi bilsinler ki; Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği terör örgütüyle belirlenemez. Hükümet bizim ihanet stratejisi olarak adlandırdığımız, kendilerininse çözüm süreci dediği poltikaları akil insanlar aracılığıyla anlatıyorlar. Hükümet vatandaşın karşısına çıkıp çözüm sürecini kendileri anlatamadığı için Akil İnsanları vatandaşla hükümet arasında tampon olarak kullanıyorlar. Hükümetin izah edemediğini akil insanlar mı izah edecek? Akil insanlar daha çözümün ne anlama geldiğini de bilmiyorlar" şeklinde konuştu.

İşsizlik ve ekonomik hayattaki bozulmalara da değinen Ayan; "tarımı, hayavancılığı kısacası üreticiyi bitirdiler. Bugün mazot, gübre v.s fiyatları fırladı gitti. Buğday ise ölü fiyata satılıyor." dedi.

Emin Haluk Ayan konuşmasını İzmir'de yapacakları " Al Bayraklarla Alsancak'a" mitingine Uşaklıları davet ederek sonlandırdı. 
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?