Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Uşaklıları İzmir'e Davet Etti

MHP Uşak İl Binasında toplantı düzenleyen MHP Genel Başkan Yardımıcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu, haftasonu İzmir'de düzenleyecekleri Bayrak Mitingi'ne katılım için tüm Uşak halkını davet ettiklerini belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu bugün Uşak'a gelerek parti binasında toplantı düzenledi. Düzenlenilen toplantıya il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri ile parti yöneticileri katıldı. Tanrıkulu'nu karşılayanlar arasında İl Başkan Yardımcısı Doğan Ertürk ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Raşit Yılancı da vardı.

MHP Uşak İl Binasında yapılan toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu ziyaret sebebini haftasonu İzmir'de yapılacak olan mitinge katılım sağlayacak 5 ili tek tek gezip davet etmek şeklinde açıkladı. Tanrıkulu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"20 Nisan Cumartesi günü İzmir'de düzenleyeceğimiz Bayrak mitingine katılacak illeri ziyaret kapsamında Uşak'a geldik. Milli Değerleri Koru ve Yaşat Mitinglerinin ikincisi olan bu mitingin adını Bayrak Mitingi olarak seçtik. Bu mitinglerimizin en temel özelliği her birinin ayrı bir temada olması... İlk olarak Bursa'da düzenlediğimiz Kuruluş mitingi, Osmanlı Devleti'nin o topraklarda kurulmasına istinaden olduğu gibi; İzmir'de de Bayrak temalı miting düzenlememizin amacı Yüzbaşı Şerafettin'in İzmir' gelerek Hükümet Konağı'na Türk Bayrağı'nı dikmesi ve Hasan Tahsin'in burada şehit edilmesidir" diyen Tanrıkulu; kendisinin İzmir Mitingi Koordinatörü olduğunu ifade ettiği konuşmasına Uşaklıları mitinge davet ederek son verdi. Tanrıkulu; "Cumartesi günü İzmir Gündoğdu meydanında saat 15:00'da düzenleyeceğimiz mitinge hiç bir siyasi görüş ve parti ayrımı yapmaksızın tüm Uşaklıları davet ediyoruz" dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?