Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesine Ödül!

Uşak Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Erkek Türkiye Yazarlar Birliği’nin 2012 “ Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülü” değerlendirmesinde biyografi dalında ödüle layık görüldü.

Uşak Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi olan Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Erkek ''Bir Meşrutiyet Aydını Ethem Nejat (1887-1921)'' kitabıyla biyografi dalında ödül kazandı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Erkek’in başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Akademisyenlerimizin başarılı çalışmalarla ödüle layık görülmeleri mutluluk verici. Biz Uşak üniversitesi olarak tüm akademisyenlerimizin bilime, eğitime, sanata, edebiyata katkı sunacak faaliyetler yapmalarını önemsiyoruz. Buradan bir kez daha Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Erkek hocamızı tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Yazarlar Birliği 2012 Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri 27 Nisan 2013 tarihinde yapılacak törenle sahiplerine takdim edileceği öğrenildi.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Salih Erkek kimdir?

1981 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Uşak’ta tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümünden 2003 yılında birincilikle mezun oldu. Aynı yıl Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde başladığı Doktora eğitimini “II. Meşrutiyet Döneminde Türk Eğitim Sistemindeki Gelişmeler ve Ethem Nejat Bey” adlı tezi ile tamamlayarak Doktor unvanı aldı. 2001 Yılında Toplumsal Tarih Dergisi’nin düzenlediği yerel tarih yarışmasında “Uşak’ta Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Miras Kalan Bir Eğitim Kurumu: Gül Mektebi” adlı makalesi ile Türkiye Beşincisi oldu. 2005 yılında Dicle Üniversitesi’nde başladığı akademik kariyerini 2013 yılı itibariyle Uşak Üniversitesinde sürdürmektedir. Erkek’in Ulusal ve Uluslar arası Sempozyumlarda sunulmuş birçok tebliği ve çeşitli dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Erkek evli ve bir çocuk sahibidir.

Yorumlar

Çağlar TUNA 12 Yıl Önce

başarılarının devamını diliyorum salih abi

mehmet kabay 12 Yıl Önce

salih kardeşimi tebrik ediyor,verimli ve başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyorum.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?