Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak Üniversitesi'nde Açıköğretim Sınavı Çilesi!

Bugün gerçekleştirilen açıköğretim sınavları öğrenciler için adeta çileye dönüştü. Uşak Üniversitesi'ne sınava girmek için gelenler sınav saatinin başlamasına rağmen kampüse bile giremedi.

Türkiye genelinde bugün gerçekleşen açıköğretim sınavları Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde de yapıldı. Sınav yeri olarak ellerinde sınav giriş belgeleriyle Uşak Üniversitesi'ne gelen açıköğretim öğrencilerin sınava girebilmek için zorluk çektiği gözlemlendi.

Sabah 9:30 ve 14:00'da olmak üzere iki seansta gerçekleştirilen açıköğretim sınavına girmek üzere Uşak Üniversitesi'ne gelen öğrencilerin sınav saatlerinin başlamasına rağmen kampüs alanına dahi girememiş olmaları tepkiye neden oldu. Gerek halak otobüsleriyle gerekse özel araçlarıyla kampüse gelen öğrencilerin uzun süre kampüs içine girememesi ve dışarıda yoğunluk ve kalabalık nedeniyle araçları park edecekleri yer bulamamaları çileden çıkardı.

Sınava katılmak üzere Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'ne gelen öğrenciler görevlilerle de kısa süreli tartışmalar yaşadı. Öğrenciler tepkilerini; "içerde sınav başladı, biz ne yapacağız" gibi sözlerle dile getirdi. Tepki olarak ayrıca alana giremeyen araçlardan korna sesleri yükselirken; araç yoğunluğundan dolayı küçük kazalar da yaşandı.
Yorumlar

uşaklı genç 11 Yıl Önce

ali başkan sana oy veren herkes gibi vicdan azabı cekıyorum şu memleketı ne hale getirdin hakkımı helal etmıyorum yazıklar olsun insanların düştüğü hale bak dolmuslara binip gelecek insanlar ama cıkarmıssın bi kart rezaleti insanlar dolmusa bınmekten cekınır oldu artık gelelım ünv yönetimine kardesım size de yazıklar olsun sayın rektör normal derslerın oldugu gün bile kampüs icerisine bi in cık makam arabandan da dolas bakalım ortalık arabadan gecilmiyor otopark sıkıntısı ünv genel anlamda en önemli sıkıntılarından bir tanesı ama ilgilenen yok koltuktan idare etmeyı herkes yapar önemli olan halkla -- öğrencilerle içiçe olan bir yönetim anlayısını benımseyıp uygulamaktır en ufak hakkım varsa haram olsun hepinize saygılar....

Uşaklı mağdur 11 Yıl Önce

yazıklar olsun valla ayıp be kaç kişi sınava giremediler bu akiller yüzünden heryer kapalı başka gelecek gün bulamadınızmı ?

Ali Bilir 11 Yıl Önce

arkadaşlar binlerce kişinin sınavlar için cumartesi, pazar 4 seans şehrin dışındaki kampüse taşınması şartmı?şehrin merkezinde orhan dengiz anadolu lisesi,uşak lisesi,endüstri meslek lisesi vs.hafta sonları boşken hangi maksatla bu öğrenciler şehrin dışına sürüklenir.bu sınav uşak üniversitesi öğrencilerinin sınavı değilki üniversitede sınav olsunlar.şehir merkezindeki okullar yetmeze üniversite ondan sonra devreye girmesi gerekir.burada kime hizmet ediliyor anlaşılır gibi değil.öğrenciler hiç düşünülmüyor bu kesin.üniversite hocaları ve bina yöneticileri sınavlarda kendilerini düşünüyorlar,öğrencileri değil.pes doğrusu.lütfen bu konuda hiç olmaya bundan sonraki bütün sınavlarda dikkat edilsin.

veli bilir 11 Yıl Önce

ali bilir sonuna kadar haklı.uşak merkezindeki okullarda öncelikle sınavların yapılması gerekirken binlerce öğrenciye bu eziyet niye yapılıyor.sayın valimizin,rektörümüzün,aynı zamanda aöf temsilcisi ahmet mıdık beyin dikkatine sunulur.

BİLGE CANALICI 11 Yıl Önce

rektör beye bir sorum var. makale siralamasinda üniversiteniz kaçinci oldu? sonuncu oldu iddiasi doğru mu?

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?