Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

UTSO, Kuvvet'le Yola Devam Dedi!

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi seçimlerinin ardından bugün de yapılan seçimle Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı belirlendi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda yeni yönetim ve Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri belirlendi. Seçim sonucunda UTSO Yönetim Kurulu Başkanı bir kez daha Mustafa Kuvvet olurken; Meclis Başkanı da İsmail Karaman oldu.

BAŞKANLIK İÇİN 2 ADAY!

UTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için seçimlerde iki aday yarıştı. Mevcut Başkan Kuvvet, bir dönem daha göreve devam etmek için aday olurken geçtiğimiz dönemin Meclis Başkanı Osman Zeki İşman da başkanlık için yarışan isim oldu. 

Toplam da 44 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1 oy geçersiz sayılırken; Mustafa Kuvvet, 36 üyenin oyu iye yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Seçimlerde Osman Zeki İşman ise 7 oy alabildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından tekrar Başkan seçilen Mustafa Kuvvet yaptığı kısa değerlendirmede;"artık daha sıkı bir dönem başlıyor, amacımız odayı daha kurumsal hale getirerek ve gençleri yetiştirerek, daha iyi bir temel üzerinde hizmet vereceğiz” dedi.

Yapılan oylamalar sonucunda yeni oluşan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Birlik Delege Üyeleri şu şekilde:

Yönetim Kurulu: Mustafa Kuvvet (Başkan), Muhammet Gür, Suat Selim Kandemir, Hasan Ali Türkcan, Coşkun Güngör, Bekir Kuyucak, Ahmet Demirci, Osman Çalıkuş, Aytaç Yüce, Hüseyin Keskin, Mustafa Kartufan

Disiplin Kurulu Üyeleri: Celal Besci, Nail Erdinç Gökmen, Yasemin Bayraktutan, Abdullah Acar, Metin Dokur, İbrahim Saçlı

Birlik Delege Üyeleri: İsmail Karaman, Halil Ağaoğlu, Hasan Ali Türkcan, Suat Selim Kandemir, Zeki Ercel, Mehmet Demirhindi, Hasan Salepçi, Mehmet Çakır, Halil Topçu  


Yorumlar

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın