Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak ve Üniversite Gençliği Kıraç Konseriyle Coştu!

Uşak Üniversitesi 8. Bahar Şenliği çoşkulu ve yoğun katılımlı bir konserle başladı. Günün erken saatlerinde standların kurularak üniversite ve kurum bünyesindeki öğrenci toplulukları tanıtımlarını yaparken akşam saatlerinde gerçekleşen Kıraç konseri ile binlerce Uşaklı doyasıya eğlendi.

 Uşak Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri organizasyonu dün sabah gerçekleşen törenin ardından start alırken; akşam saatlerinde gerçekleşen Kıraç Konseri ile devam etti. Kıraç konserine Uşaklıların ilgisi de yoğundu.

Günün erken saatlerinde başlayan törenlerin ardından öğrenci toplulukları ve üniversite Bir Eylül Yerleşkesi'ne stand kurarak tanıtımlarda bulunurken bir yandan da değişik aktivitelerle eğlendiler.

Akşam saatlerinde ise kampüs alanı konser için gelen ziyaretçilerle doldu. Binlerce Uşaklı ve üniversiteli gencin kampüs alanını doldurduğu konserde Kıraç'ın sahneye çıkmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Bir Eylül Yerleşkesi'ndeki konsere akın eden binlerce öğrenci Kıraç'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi. Konserde Uşak Üniversitesi Rektörü Sait Çelik, Kıraç'a plaket takdim ederken; konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Yorumlar

alican arslan 11 Yıl Önce

acaba fener marşını da söyledimi

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?