Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak İl Emniyet Müdürü Değişti! Yeni Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak Oldu

Uşak İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş başka bir göreve verilmek üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken Uşak'a Celalettin Cerrah'ın ekibinde de görev alan Polis Baş Müfettişi Ogün Toprak atandı.

Resmi Gazetede yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesine göre 5 ilin İl Emniyet Müdürünün değiştiği öğrenildi. Bilecik, Adıyaman, Yalova, Gümüşhane illerinin yanısıra Uşak'ta Emniyet Müdürleri değişen iller arasında yer aldı.

Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ile Uşak İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş başka bir vazifeye atnmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınırken kentimizin yeni Emniyet Müdürü daha önce İstanbul Asayişten Sorumlu Emniyet Müdürü Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Polis Baş Müfettişi Ogün Toprak oldu.

Yeni İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak'ın daha önce Samsun ve İstanbul başta olmak üzere bir çok farklı görevde yer aldığı bilinmekte. Toprak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü görevini Celalettin Cerrah'ın yürüttüğü esnada Cerrah'ın ekibinde Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı görevini yürütmüş ve bu vazifesindeki başarıları ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Cerrah'ın yerine Hüseyin Çapkın'ın İl Emniyet Müdürü olmasının ardından Toprak 1. Sınıf İl Emniyet Müdürlüğüne terfi ettirilmiş ve ardından da APK yani Araştırma Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanlığında görevlendirilmişti.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü görevine Kasım 2011'de atanan ve o tarihten bu yana kentimizde görev yapan ve Uşak Haber Merkezi ekibi olarak Uşak'ta bir hoş sada bıraktığını çok rahatlıkla söyleyebileceğimiz Şammaz Demirtaş'a yeni görevinde başarılar diliyor; yapılan bu görev değişikliğinin hem kentimize hem de ataması gerçekleşenlere hayırlı olmasını temenni ederek her iki Emniyet Müdürü'ne de başarılar başarılar diliyoruz.

Yorumlar

genç uşaklı 11 Yıl Önce

uşakta adam gibi emniyet hizmetleri hakkında çalışan birisiydi.. uşak için kayıp kendisi için kazanç olan bir şey olmuş bu atama.. kendisini de sanırım istihbarat daire başkanlığına alırlar yeniden.. yolunuz açık olsun müdürüm..

pol me68 11 Yıl Önce

sayın müdürüm sizi özleyeceğiz.yolunuz açık olsun...

Selim. 11 Yıl Önce

evet güzel hizmetleri oldu polis evini düzeneyip tadilat yaptırıp tekrar hizmede actı. kimin ne olduğunu kısa sürede öğrenmiş başarılı calışmaları olmuştur.en kısa zamanda merkezden başka göreve atananacaını tahmin ediyorum. bizere uşaklı olarak güle güle demek düşer.

Cubuklu 11 Yıl Önce

usaklilar icin buyuk bir kazanc. ogun beyi buralarda calistigi zamanlardan biliriz. kendisi namuslu caliskan vatanini milletini seven bir mudurumuzdur. i̇nsallah bu gorev hem usak hem de onun icin hayirli olur.

ULUBAG 11 Yıl Önce

inşallah olaylara seyirci kalmaz .ortalik tefeci kaynıyor oto takipçiliği altinda ne var bunlar gibileri toplarda millet rahat eder daha cok varda

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?