Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak, Gezi İçin Bir Kez Daha Yürüdü!

Uşaklılar geçtiğimiz haftlarda yoğun bir katılımla gerçekleştirdiği gezi parkı eylemlerine destek yürüyüşünün bir benzerini dün tekrar gerçekleştirdi.

İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı'nın yıkılarak AVM'ye dönüştürüleceği tartışmaları ile başlayan eylem ve gösteriler devam ederken yurdun birçok ilinde de bu eylemlere destek yürüyüşleri yapılıyor. Uşak'ta da dün yüzlerce kişi yeniden bir araya gelerek Gezi'ye destek için bir kez daha yürüdü.

Akşamın erken saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan grup önce Belediye önüne kadar oradanda Stadyum, Otogar ve Şeref Caddesi istikametinde yürüyen grup daha sonra İstasyon önüne de yürüyerek buradan tekrar Atatürk önüne geçti. Kalabalık grup sloganlar ve marşlar eşliğinde yürürken; gruba evlerinin balkonuna ve pencerelerine çıkan vatandaşlar da alkışlarla ve ellerindeki tencere ve tavalardan çıkardıkları seslerle destek verdiler.

Grup Atatürk Anıtı önünde Saygı duruşunun ardından İsitiklal Marşı'ı okuyarak olaysız bir şekilde dağıldı.
Yorumlar

ali kilic 11 Yıl Önce

usaklilar neyin yürüyüsünü yapiyor kime hizmet ediyorlar ülkeye huzur gelir diye avrupa panikliyor bunun neresi özgürlük turkiyede adi özgürlük diye yürüyüs yada baskaldiri yapiyorlar bu sadece türkiyenin düsmanlarini sevindirir

uşaklı yurttaş 11 Yıl Önce

ali kilic peki sizler kime hizmet ediyorsunuz? bunu düşündünüz mü? amacım hakaret değil, sadece bir sorgulayış!

f, kerim aslan 11 Yıl Önce

uşaklı yurttaş. peki sen neyi sorguluyorsun. balık beyinli 30-40 çapulcu çıkıyor ve huzuru bozmaya çalışıyor. bo za maz sı nızzz. biz eski günlere eski krizlere dönmek istemiyoruz.

alp can 11 Yıl Önce

çapulcular size o kapıda ekmek yok geçmiş olsunnnnnn

genç uşaklı 11 Yıl Önce

ulan ..cık herifler eylem mi yapıyonuz siz? devrim şehitlerini unutmayacağız diyen şu kancıklara soruyorum bu vatan için şehit olan polisimizi ve askerimizi unutuyorsunuz da devrim şehitlerini unutmuyor musunuz? sen bu topraklarda huzurla yaşıyorsan devrim şehitlerinin değil vatan evlatları ana kuzuları şehitlerimiz sayesindedir. ahhh "uyutulmuş beyin" takımı sizi.. bu ülke sizi barındırmayacak yüreğinde.. defolun gidin size destek veren ingiltereye, almanyaya, israile, yunanistana ve irana.. gidin ve dönmeyin bi daha.. sizleri güzelim memleketimde istemiyorum, şehit kanlarıyla ıslanmış şu mübarek vatanımı uşak'ımı daha fazla kirletmeden gidin!!!

Daha Fazla Haber
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila
Yaşam
Bursa’nın En Donanımlı Frenci Kadrosu
Yaşam
Yeni Sistem Cihazlar ile Kaporta Sorunlarına Son
Yaşam
Maltepe Oto Servis Ayrıcalıkları ile Tanışın