Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Yüzün Üzerinde Biten Proje ile Rekorlar Kırıldı

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan; 2009 yılından bu yana görev süresince hayata geçrmeyi hedeflediği 100'ün üzerinde projenin tamamlandığını ve hali hazırda da devam eden onlarca projenin de hayata geçirilmesi için çalıştığını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan 4 yıllık görev süresi içinde 100’ü aşkın projenin sonlandırıldığını ve hala devam eden onlarca proje ile bu sayının artacağını kaydetti.

Kentin her anlamda değişimi için farklı projelere imza attıklarını belirten Başkan Erdoğan, projeler ile kentin çehresinin değiştiğini ve daha da güzelleştiğini bildirdi. Kentin eksiklerini bildiklerini ve buna göre hareket ettiklerini anlatan Başkan Erdoğan, " Kentimizin yerinde saymasından ziyade gelişen bir kent olması için elimizden geleni yapmaktayız. Bu nedenle çeşitli projeler ile kentimize her anlamda yön veriyoruz. Yaptığımız projeler tamamen halkımızın istekleri ve kentin gelişimi adına yapılan çalışmalardır. Bu bağlamda geçmişe baktığımızda projeler ile ilgili rekorlar kırdığımızı görmekteyiz” dedi. Çalışmalarda en az şehrin 50 yılını düşündüklerinin altın çizen Başkan Erdoğan, kentin bir daha sorunlar ile karşılaşmaması ve her yönü ile aynı değerde gelişmesini hedeflediklerini ifade etti. Makro ölçekte düşünüp mikro ölçekte gerçekleştirme yaptıklarını bildiren Başkan Erdoğan, " Uşak’ın günü birlik projeler yerine geleceğini taşıyacak projelere ihtiyacı vardır. Bu nedenle biz planlamalarımızı uzun yılları içine alan bir şekilde yapmaktayız. Bu sayede kentin gelişimi daha sağlıklı olmakla birlikte sıkışmışlıktan, asosyal bir kent olmadan kurtulmuş olacak. Ayrıca yaptığımız projeler kentin uzun yıllarını kurtarmakla birlikte tarihini ve kültürünü de uzun yıllar yaşatacak” ifadesini kullandı. Devam eden projelerin bitmesi ile Uşak’ın daha da güzelleşeceğine sözlerine ekleyen Erdoğan, projeler konusunda başarı sağladıklarını vurguladı.

Proje başarısı

Uşak Belediyesi’nin son yıllarda yaptığı projeler ile rekorlar kırdığını belirten Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizin her yönü ile değişmesi amacıyla çıktığımız bu yolda önemli aşamalar kaydettik. Her yönü ile başladığımız farklı projelerimizde büyük ilerlemeler kaydettik. Öncelikle kentimizin uzun vadeli projelere ihtiyacı olduğunu düşündük. Bu nedenle yeni yollardan imaj projelerine, büyük ve mahalle arasındaki parklardan, sosyal alanlara, tarihe ve kültüre sahip çıkacak projelerden sanatsal projelere kadar birçok projede iş başı yaptık. Bu süreçte bütün ekiplerimiz özveri ile çalıştı. Son 4 yıla baktığımızda yüzün üzerinde gerçekleşen projemiz olduğunu gördük. Bu bizim için çok büyük bir başarı demektir. Hayata geçen projelerimiz şehrin gelişiminde şimdiden önemli rol oynamaya başladı. Devam eden projelerimiz bitince bu konuda rekorlar kırmış olacağız. Projelerimiz günü kurtaran değil; Uşak’ın geleceğinde önemli yeri olan projelerdir” dedi.

Uşak değişiyor

Projeler ile kentin her yönü ile ilerleme sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " Şimdi projelerimizin meyvelerini almaya başladık. Kentsel Dönüşüm Projesi ve İsmetpaşa Caddesi Projesi ile kentin imajı değişmeye başladı. Jeotermal projemiz ile kentimizin gizli serveti ortaya çıktı. Bu servet ilimizin geleceği olacak. Sıkışan trafiğimize yaptığımız yeni çevre yolları ile cevap verdik. Vatandaşlarımızın hafta sonlarını rahatça piknik ve mesire alanlarında geçirmeleri içim büyük parklarda rekorlar kırdık. Tarihi yapılarımıza restorasyonlar ve cephe yenilemeleri ile sahiplendik. Kent tarihimizi ve kültürümüzü yaşatmak adına projeler gerçekleştirdik. Sosyal hayata olumlu katkılar sağladık. Yeni sembol yapılarımız ile Uşak’a katkı verdik. Unutulmaya yüz tutmuş Uşak halılarımızı restore ettirdiğimiz tarihi evimizde canlandırdık. Yaptığımız yol ve parke çalışmaları ile kentte girilmedik sokak bırakmadık. Halk Ekmeğimiz ile kaliteli ve ucuz ekmeğimizi dar gelirli vatandaşlarımıza sunduk. Gençlerimiz daha sağlıklı olsun diye gençlik merkezleri yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Spor sahalarında ise yine rekorlar kırdık. Ölüm kavşağı diye adlandırdığımız noktalarda köprüler yaptık. engellilerimize sahip çıktık. İlimizde başka illerin kıskanacağı Atlı spor ve rehabilitasyon merkezini kazandırdık. Şehitlerimize de sahip çıktık. Buna benzer ismini sayamadığımız ve devam eden birçok proje ile kenti daha iyi konuma getirdik. Kısa zamanda Uşak gelenin gitmek istemediği bir şehir olacak” diye konuştu.


Yorumlar

ali veli 49 50 11 Yıl Önce

ali erdoğanın en fazla 10a kadar sayabildiğini duymuştum. dönüp dönüp aynı şeyi sayıyorsa yüz olabilir. fırını dört yıldır sayıklıyor terminali ha yaptık ha yapacağız diyor ismetpaşayı sökmüştük şimdi tekrar yetimin ve öksüzün hakkıyla tekrar söküyoruz diyor, ara sokaklar çukur ve pislikten geçilmiyor, olsun ben oradan geçmiyorum diyor.

genç uşaklı 11 Yıl Önce

hani ismetpaşadaki araç yolu dar olacaktı! şimdi yeni yapılan yol ile eskisinin genişlikte hiçbir farkı yok.. kaldırımlar aynı yine aynı genişlikte.. kafeler masaları kaldırıma koyarak yine daraltacak.. ayrıca şu kaynak iplik denen fabrikanın yüzünden yeni otogarımız olmadı bi!!

uşaklı 11 Yıl Önce

teşekkürler başkan...

haha 11 Yıl Önce

100 un uzerinde nerede proje yapılmış uşakta? ali erdoğan heralde yandan yandan yine aday olacağının sinyallerini vermeye başlamış. yok ali efendi 2 kere oyumu sana vermiştim artık yeter. 4 sene yatıp 1 sene eline balyozu alıp fotoğraf çektirmekle bizi kandıramazsın artık.

mert'çe 11 Yıl Önce

ali erdoğan uşakın gelmiş geçmis en iyi beledye başkanıdır.

Daha Fazla Haber
Güncel
Uşak'ta direğe çarpan araç sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralı
Yaşam
Keçe ile Tanışın: Temel Malzemeler ve Kolay Projeler
Yaşam
Promosyon USB Bellek Çeşitleriyle Başarılı Reklam Çalışmalarına İmza Atın
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?