Kategoriler

Uşak Haber Merkezi

Uşak'ta Ramazan Eğlenceleri Başlıyor!

Uşak Belediyesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ramazan eğlencelerine bu yılda devam edecek. Uşaklı vatandaşlara eski Ramazan ayları tadında bir ay yaşatmak isteyen Uşak Belediyesi bu kapsamda 4 farklı noktada Ramazan eğlencesi düzenleyecek. Buna göre Akse Çamlığı, Huzur Park, Alparslan Parkı ve Çobançeşme Parkı’nda Ramazan ayı boyunca etkinlikler yapılacak.

Etkinlikler kapsamında yapılacak eğlencelerde Hacivat ve Karagöz gösterilerinin yanı sıra ateş adam gösterileri, sihirbaz gösterisi, tasavvuf müziği dinletisi ve sema gösterisi yapılacak. Konu hakkında bilgi veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak etkinliklerimiz 13 Temmuz Cumartesi günü başlayacağını ve 04 Ağustos 2013 Pazar günü sona ereceğini belirtti. Bu tür etkinlikleri gelenek ve göreneklerin yaşatılması açısından önemli olduğuna vurgu yapan Kozak, " Uşak Belediyesi olarak bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Etkinlikler maneviyatımızın yaşatılması adına önemlidir. Yeni nesilde etkinlikler ile geçmişimi unutmayacaktır. Bu nedenle belediyemiz Ramazan ayını dolu dolu yaşatacaktır” dedi. Etkinlikleri Ramazan ayının gelenek ve göreneklerine uygun olarak hazırlandığının altını çizen Kozak, tutulan oruçların ardından etkinliğin daha moral verici olacağını söyledi. Yapılacak etkinliklere vatandaşların da katılmasını istediklerini kaydeden Kozak," Etkinliklerde bütün vatandaşlarımız ile kaynaşma ruhu ile eski günleri yaşayalım istiyoruz. Vatandaşlarımızın katılımı ile organizasyonların daha da güzelleşeceğini biliyoruz” şeklinde konuştu.

Eski Ramazanlar tadında

Uşak Belediyesi’nin eski Ramazan aylarının tadını tekrar yaşatmak istediklerini ifade eden Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, " Belediyenin görevleri arasında alt yapı ve üst yapı yapmakla birlikte şehrin sosyal hayatına katkı sağlaması da var. Bu nedenle belediye olarak elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Ramazan Ayı’nda yaptığımız etkinlikler de bu düşüncenin ürünüdür. Biz bu güzel ayda eski Ramazan ayları tadında bir ay geçirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın bir araya gelip gönüllerinde eğlendiği ve çocuklarına da geçmişimizin aşılandığı günler yaşatmak istiyoruz. Bu nedenle bu yılda bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Biz vatandaşlarımızın böyle günlerde birbiri ile kaynaşmasını ve teknolojinin getirdiği uzaklaşmalardan arınmasını istiyoruz. Böylesi güzel günlerde hep birlikte olmasını önemsiyoruz. Ayrıca yeni nesil de etkinliklerimize katılarak geçmişi öğrenecek ve geleceğe taşıyacaktır” dedi.




Yorumlar

Daha Fazla Haber
Güncel
Gençlik kolları başkanlığına aday olduk kıymete bindi meğer gençlere bırakamayacakları kadar değerliymiş, biz yeni anladık.
Güncel
Şehitlerimizin kemiklerini sızlatmak, Şehit ailelerini yıkmak pahasına konuşan siyasiler susun ve HALKA KULAK VERİN
Yaşam
CMB Yachts'ın Zarafet ve Güç Buluşması: Fortuna Yachts
Yaşam
Spor Çantasında Mutlaka Olması Gereken 5 Özellik
Yaşam
Doğal Taşlı Gümüş Takı Nasıl Olur? Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Sağlık
Apikobal Nedir, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Teknoloji
Mobil Ödeme Bozdurma Nedir?
Yaşam
Tahta Kurusu İlaçlama
Yaşam
Uygun Fiyatlarla Seyyar Tuvalet Kiralama
Yaşam
Aracınızın Kozmetiği Pasta Cila